Меню
Вашата количка

ADBL

Ние създаваме решения за автомобилната индустрия, които поддържат защитата, грижата и обновяването на автомобилите.

Ние сме една от малкото компании в бранша, които осъществяват целия производствен процес, като се започне от идеята, премине към формулата и производството и завърши с дизайна на опаковката.

Съставките, аксесоарите и инструментите, които правим, се използват от професионалисти, ентусиасти и всички, които ценят качеството и ефективността.

Нашите формули помагат да победим посредствеността.


Производител: ADBL Модел: ADBL AIO
ADBL AIO е до 3 продукта в едно.Почистващо средство - химически почиства лака от остатъците от стари восъци и уплътнители, премахва окисляването и малки драскотини.Гланц - подхранва лака на автомобилите , като им придава дълбочина и блясък.Защита  - предпазва лак от климатични условия, ултравио..
43.00лв.
Производител: ADBL Модел: ADBL Round Detailing Brush
Кръгла четка за детайли:ADBL Round Detailing Brush е четка, предназначена за почистване на труднодостъпни места, детайли и кътчета. Висококачествените естествени и синтетични косми и пластмасовата капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всички елементи. Идеален е за употреба отвън и вътре..
24.00лв.
ADBL Wheel Brush ADBL Wheel Brush
Разпродаден
Производител: ADBL Модел: ADBL Wheel Brush
ADBL Wheel BrushWheel Brush е  четка, която може да се използва за почистване на всички видове джанти. Wheel  Brush има  краища с пернати влакна, което я прави чудесна за много деликатни и взискателни покрития. Четката, благодарение на своята гъвкавост, ще достигне всеки ъгъ..
30.00лв.
Detailing brush
Разпродаден
Производител: ADBL Модел: detailing brush
Пръчица за почистване на детайли по интериора на автомобила и нанасяне  на почистващи или консервиращи вещества, изработени от издръжливи материали, много устойчиви ,за многократна употреба. Помагат за достигане на най-труднодостъпните ъгли на тапицерията и осигуряват отлична опора при извършва..
1.00лв.
Производител: ADBL Модел: Tire brush
Tire Brush е четка, благодарение на която можем да почистваме гуми с различна шарка на протектора. Четката е изработена от пластмаса, към която са прикрепени синтетични косъмчета. Правилно профилираната дръжка, допълнително покрита с противоплъзгащ слой, ляга добре в ръката, осигурявайки висок комфо..
18.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.