Меню
Вашата количка

ADBL

Ние създаваме решения за автомобилната индустрия, които поддържат защитата, грижата и обновяването на автомобилите.

Ние сме една от малкото компании в бранша, които осъществяват целия производствен процес, като се започне от идеята, премине към формулата и производството и завърши с дизайна на опаковката.

Съставките, аксесоарите и инструментите, които правим, се използват от професионалисти, ентусиасти и всички, които ценят качеството и ефективността.

Нашите формули помагат да победим посредствеността.


Производител: ADBL Модел: ADBL AIO
ADBL AIO е до 3 продукта в едно.Почистващо средство - химически почиства лака от остатъците от стари восъци и уплътнители, премахва окисляването и малки драскотини.Гланц - подхранва лака на автомобилите , като им придава дълбочина и блясък.Защита  - предпазва лак от климатични условия, ултравио..
43.00лв.
Производител: ADBL Модел: ADBL Round Detailing Brush
Кръгла четка за детайли:ADBL Round Detailing Brush е четка, предназначена за почистване на труднодостъпни места, детайли и кътчета. Висококачествените естествени и синтетични косми и пластмасовата капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всички елементи. Идеален е за употреба отвън и вътре..
24.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.