Меню
Вашата количка

ADBL

Ние създаваме решения за автомобилната индустрия, които поддържат защитата, грижата и обновяването на автомобилите.

Ние сме една от малкото компании в бранша, които осъществяват целия производствен процес, като се започне от идеята, премине към формулата и производството и завърши с дизайна на опаковката.

Съставките, аксесоарите и инструментите, които правим, се използват от професионалисти, ентусиасти и всички, които ценят качеството и ефективността.

Нашите формули помагат да победим посредствеността.


Производител: ADBL Модел: ADBL AIO
ADBL AIO е до 3 продукта в едно.Почистващо средство - химически почиства лака от остатъците от стари восъци и уплътнители, премахва окисляването и малки драскотини.Гланц - подхранва лака на автомобилите , като им придава дълбочина и блясък.Защита  - предпазва лак от климатични условия, ултравио..
43.00лв.
ADBL Round Detailing Brush 12
Разпродаден
Производител: ADBL Модел: Detailing Brush
ADBL Round Detailing Brush( размер  12-25мм) е висококачествена четка ADBL за почистване на детайли, ъгли и труднодостъпни места. Естествено-синтетичните косми и пластмасова капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всеки елемент. Перфектна за използване вътре и отвън за ..
6.68лв.
ADBL Round Detailing Brush 16
Разпродаден
Производител: ADBL Модел: Brush
ADBL Round Detailing Brush( размер  16-31мм) е висококачествена четка ADBL за почистване на детайли, ъгли и труднодостъпни места. Естествено-синтетичните косми и пластмасова капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всеки елемент. Перфектна за използване вътре и отвън за ..
8.68лв.
ADBL Round Detailing Brush 8 ADBL Round Detailing Brush 8
Разпродаден
Производител: ADBL Модел: Brush
ADBL Round Detailing Brush( размер  8-17мм) е висококачествена четка ADBL за почистване на детайли, ъгли и труднодостъпни места. Естествено-синтетичните косми и пластмасова капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всеки елемент. Перфектна за използване вътре и отвън за ..
5.85лв.
Производител: ADBL Модел: ADBL SHAMPOO PRO
ADBL SHAMPOO PRO е продукт, създаден за професионалисти.Високата концентрация (около 10ml / 10l вода) и отличните свойства на почистване правят ADBL SHAMPOO PRO идеален за приготвяне на лак за корекция и обезмасляване преди защита. Формулата не съдържа глиданти, полиращи средства или восъци. Изплакв..
30.00лв.
ADBL VAMIRE 1л.
-20 % Разпродаден
Производител: ADBL Модел: ADBL VAMPIRE
ADBL VAMPIRE е агент с неутрално рН за почистване на силно замърсени джанти.Благодарение на гел формулата, можете да работите с него по-дълго, отколкото при конкурентните продукти. По този начин можете да удължите действието на агента за още няколко минути след всяка работа с четка, което ще ви позв..
20.00лв. 25.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.