Меню
Вашата количка

CarPro

CarPro e един от лидерите на пазара в сегмента на професионалните автокозметични и детайлинг продукти. Компанията е създадена през 2009г. в Южна Корея. Гамата продукти покрива специфичните нужди на любители и професионални детайлъри по целият свят. CarPro е и пионер в изобретяването на нано покрития. Прогресивна визия и усъвършенствана технология допринесоха за поява на пазара на покрития като CQuartz. Това са нано покрития, създадени изцяло на базара на Кварц и Силициев Диоксид, който намират приложение както в екстериора, така и в интериора на автомобила. CarPro предлага едно свръх високо качество, на изключително достъпна цена

Производител: CarPro Модел: CarPro Eraser
CarPro Eraser е препарат, предназначен да почисти и обезмасли лаковата повърхност след полиране. Почиства напълно остатъците от пасти, вакси, спрейове и докосвания с ръка. При такова почистване всеки един компонент нанесен след това се свързва много по-здраво към лаковата повърхност и разбира се, еф..
30.70лв.
Производител: CarPro Модел: ClearCUT Polish Compound
Няколко години отнеха на CarPro да разработи тази бърза и силно абразивна паста, много по-агресивна към драскотините от всяка друга произведена до сега. CarPro ClearCut Compound е продукт, с който ще достигате до почти перфектен финиш, след което ще имате само още една стъпка до финала.CarPro ClearC..
78.60лв.
Производител: CarPro Модел: CQuartz Fabric
CCarPro Cquartz Fabic Coat e защитно покритие, предназначено за всички текстилни елементи в автомобила – седалки, мокет, платнена тапицерия, стелки и др. С CarPro Cquartz Fabic Coat ще защитите и импрегнирате сгъваемият таван на кабрио автомобилите. CarPro Cquartz Fabic Coat ще ги предпазите от вода..
26.40лв.
Производител: CarPro Модел: CQuartz Leather 2.0
CARPRO CQUARTZ Leather 2.0 е най-добрата защита в областта на кожените повърхности! Това е еволюцията на световноизвестното покритие – CARPRO CQUARTZ Leather.С новата високотехнологична формула на водна основа и Sio2 (Силициев Диоксид), CARPRO Leather 2.0 успява да постигне изключителна защита, мека..
99.00лв.
Производител: CarPro Модел: CarPro CQuartz SiC
CarPro CQuartz SiC e най-новият продукт от серията CQuartz, предназначен за третиране върху лаковата повърхност. Поява на този революционен продукт не е случайна – той ознаменува десетата годишна от появата на първото покритие CQuartz. Новото керамично покритие е на базата на SiC (Силикон Карби..
99.00лв.
Производител: CarPro Модел: Ech2O
CarPro Ech2O Waterless Wash & Quick Detailer е концентрат от бърз продукт за ваксиране (quick detailer), който е подходящ и за измиване на автомобилa без вода. Той е проектиран и за подхранване на предварително нанесени керамични, кварцови покрития и вакси. Формулата, която е резултат от 2г. раз..
21.60лв.
Производител: CarPro Модел: LIFT Snow Foam
CARPRO Lift е високо концентриран пянообрaзуващ продукт за предизмиване, който разтваря и омекотява замърсяванията.Подходящ е за използване с всички пянообразуващи инструменти.CARPRO Lift е истински активен повърхностен агент, разтварящ полепналите насекоми, общата пътна мръсотия, както и фини следи..
27.90лв.
Производител: CarPro Модел: MFX Microfiber Wash
CARPRO MFX е концентриран препарат предназначен за премахване на мръсотия, вакси и омазнявания от вашите микрофибърни кърпи и апликатори като възстановява тяхната ефективност и мекота.Микрофибърът се състои от Полиестер и Полиамид. Полиестерът е основното влакно и е проектиран да абсорбира масла, до..
21.50лв.
Производител: CarPro Модел: PERL
Слънцето винаги е оказвало своето негативно влияние върху гумените и пластмасовите уплътнения. Те са особено уязвими, избледняват, напукват се и стават твърди. CarPro PERL Coating е препарат, с който ще подхраните, защитите и възвърнете свежестта на пластмасовите и гумени материали. Те ще придобият ..
45.40лв.
Производител: CarPro Модел: Reflect Super Fine Polish
CarPro Reflect Super Polish както разбираме от името й е паста, която оставя винаги бляскава и отразяваща повърхност. Това е една от най-технологичните пасти на пазара, предлагаща ни възможности за корекции на всички типове лакове без да прави холограми. Подходяща е както за професионалисти, така и ..
73.30лв.
Производител: CarPro Модел: Odor Eliminator
CarPro So2Pure е най-голямата иновация в технологията за пречистване на въздуха! CarPro So2Pure е усъвършенствано въздушно пречистващо покритие, базирано на най-новата нано технология Tio2, която позволява в присъствието на светлина върху обработените повърхности със So2Pure да се образува и възбужд..
24.60лв.
Производител: CarPro Модел: Ultracut
CarPro Ultracut най-абразивната паста в гамата на марката. Осигурява силно рязане с минимално количество прах, подходяща е за всички типове лакове и за двата тип машини – ротационни и орбитални.CarPro Ultracut има способността да отстранява наранявания на лака еквивалентни на шкурка P1200. За максим..
89.90лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.