Меню
Вашата количка

Sonax

Sonax Професионална Автокозметика

Производител: Sonax Модел: Headlight Coating
Описание на продукта• Керамично запечатване на пластмасови фарове, с действие до 1 година, обработени с Profiline HeadlightPolish. Подходящ и за освежаване без предварително полиране.• Защитният слой на основата на силициев въглерод е устойчив на влиянията на околната среда и почистващи средства на ..
39.40лв.
Leather Cleaner Foam 1литър
Разпродаден
Производител: Sonax Модел: Leather Cleaner Foam
LeatherCleaner Foam  Продукт на Сонакс 2 в 1 Почистващ и подхранващ,с този продукт вие можете да почистите и изперете кожата на вашия автомобил,диван,стол.Като след употреба на продукта кожата остава подхранена, а не като другите продукти който я изсушават...
46.00лв.
Производител: Sonax Модел: PROFILINE Hybridcoating CC One 50ml
Хибридна мрежа от различни органични и неорганични полимери (с технология Si-Carbon).както за професионалисти така и за ентусиасти.Бързо  и лесно.Защита до 15 месеца.Изключителен гланц и висока гладкост.Количество, достатъчно за две, три превозни средства.Едностъпково дългосрочно покритие. ..
114.00лв.
Производител: Sonax Модел: Perfect Finish
ProfiLine политура перфектен финиш - 1л.Предназначение: Специално разработен за едностъпково полиране на локални увреждания на лака, където е използвана шкурка, като например прашинки след боядисване или драскотини. Отстранява шкурка до размер 2000 или по-фина. Специално разработената на наноте..
111.00лв.
Производител: Sonax Модел: PERFECT FINISH 250мл
ProfiLine политура перфектен финиш - 250млПредназначение: Специално разработен за едностъпково полиране на локални увреждания на лака, където е използвана шкурка, като например прашинки след боядисване или драскотини. Отстранява шкурка до размер 2000 или по-фина. Специално разработената на нано..
37.00лв.
Производител: Sonax Модел: Алкантара
Xtreme препарат алкантара - 400мл.Предназначение: Премахва замърсявания и неприятни миризми като никотин, животински миризми, разлято мляко и оставя свеж и дълготраен аромат. Премахва дорииупорити петна като шоколад, сладолед, кока-кола, кафе, кетчуп. Възстановява цветовете. Почиства всякакъв т..
21.00лв.
Производител: Sonax Модел: Sonax Brilliant Wax
1л-22лв5л-100лв За поръчка на тези разфасовки се свържете с нас на тел 0895389821Разреждане 1литър към 60литра вода. Много икономичен продукт, ниска разход на норма около 50мл готов продукт което е около 1200 автомобила с 1литър концентрат или 2 стотинки на автомобил*Забележка само 25литровата ..
381.00лв.
Производител: Sonax Модел: Ceramic spray
С новата керамична серия ние преминаваме към  защита на боята към следващото ниво на развитие. Иновативната технология Si-Carbon осигурява нови стандарти за качество и надминава всички предишни наши продукти. Взаимодействието на органичната и неорганичната химия създава устойчива бари..
35.00лв.
Производител: Sonax Модел: Felgen Beast
SONAX FelgenBeast не дава шанс на мръсотията! За всички джанти от стомана и леки сплави + боядисани, хромирани, полирани и матови джанти. Премахва дори зверски замърсявания. SONAX FelgenBeast става червеникав и разгръща пълната си сила на почистване. Особено нежен към материала, той не атакува повър..
31.00лв.
Производител: Sonax Модел: Interior Cleaner
Разфасовка 10литраSonax Interior  Cleaner е високоефективен препарат за почистване и пране на интериор, който нежно почиства всички повърхности вътре в автомобила, с изключение на естествена кожа. Независимо дали става дума за тапицерия на седалки,килими, подове, пластмасови елементи, почистващ..
89.00лв.
Производител: Sonax Модел: Leather Protection
Грижа за кожа на ProfilineSonax Leather Protection е  Висок  клас Лосион за Кожа, той възстановява естествения цвят и гладкост. Овлжняващите активни съставки подхранват кожата, поддържат пропускливост та и увеличават живота. Продуктови те UV филтри защитават кожата от избледняване на цвета..
60.00лв.
Производител: Sonax Модел: Multiwax
Иновативен, мултифункционален почистващ концентрат за поддръжка и защита на боядисани повърхности на автомобилите при измиване в автоматични автомивки. Висококачествените микро частици на ваксата почистват в дълбочина повърхността и консервират боята, защитавайки я активно от вредното влияние на око..
445.50лв. 495.00лв.
Показва 1 до 12 от 63 (6 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.