Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Аксесоари

Аксесоари
Производител: ADBL Модел: Brush
ADBL Round Detailing Brush( размер  16-31мм) е висококачествена четка ADBL за почистване на детайли, ъгли и труднодостъпни места. Естествено-синтетичните косми и пластмасова капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всеки елемент. Перфектна за използване вътре и отвън за ..
6.50лв.
Производител: ADBL Модел: Brush
ADBL Round Detailing Brush( размер  8-17мм) е висококачествена четка ADBL за почистване на детайли, ъгли и труднодостъпни места. Естествено-синтетичните косми и пластмасова капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всеки елемент. Перфектна за използване вътре и отвън за ..
5.00лв.
Модел: Buckanizer Detailing Outlaws
Buckanizer Detailing Outlaws е решението за организиране и осигуряване на лесен достъп до всички ваши любими инструменти за автомивка! Buckanizer се прикрепя лесно към всяка една кофа за измиване, произведен е от най-висококачествена пластмаса и е със страхотен син цвят. Отворите на дъното позволява..
42.90лв.
Производител: Cleantech Company Модел: Lid Black and White
Подходящ за Маниаци, който искат безопасно да транспортират пълна кофа с шампоан или вода без опасност от разливане на течността. Приляга плътно на детайлинг кофата. Трайно трансформирайте кофата си в херметически затварящ / непропусклив контейнер за съхранение.Налични Цветове черен и бялП..
24.00лв.
Производител: Work Stuff Модел: Brush Black Stiff
Detailing Brush Black Stiff 16ммWork Stuff прави едни от най-добрите четки за детайлиг в света. Изключително качество, издръжливост и стилен дизайн. Похвалени от детайлъри и ентусиасти от целия свят!Черната четка за детайлиг е истинският работен кон в гамата четки Work Stuff. Сега най..
21.12лв.
Производител: Cleantech Company Модел: Rinse
Детайлинг Кофа  CleanTech RINSE(Изплакване) + Грит гард Професионална детайлинг  кофа за изплакване на ръкавицата или гъбата по време на измиване на автомобила. Изработен от много издръжливи и висококачествени материали.Тя има метална дръжка, която улеснява носенето на кофата.Към кофа..
38.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: Wash
Детайлинг кофа CleanTech WASH (измиване) + Грит ГардПрофесионална детайлинг кофа за измиване,подходяща за слагане на шампоана за основно измиване, Изработена от много издръжливи и висококачествени материали.Тя има метална дръжка, която улеснява носенето на кофата.Към кофата има Грит Гард, който задъ..
38.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: Rinse and Wash
Комплект детайлинг кофи CleanTech (изплакване + измиване) + 2 грит гардаКомплект професионални детайлинг  кофи за изплакване на ръкавица или гъба по време на детайлно измиване на автомобил. Изработени от много издръжливи и висококачествени материали. Те имат метални дръжки, които улесняват носе..
76.00лв.
Производител: Work Stuff Модел: Soft Black Brush
Размер 16мм -8.84лв24мм -11.54лв30мм-13.53лвОтбележете като коментар към поръчката избрания от вас размер Work Stuff Detailing Brush Black е висококачествена детайлинг четка подходяща както за интериор така и за екстериорВисоко качествоПластмасов наконечникМного дебела и силна четинаПълна, двой..
8.84лв.
Производител: Work Stuff Модел: Black Brush Rubber Handle
Размер  8мм-9.39лв12мм-12.30лв16мм-14.65лвОтбележете като коментар към поръчката, избрания от вас размерWork Stuff Detailing Soft Black Brush Rubber Handle е висококачествена детайлинг четка, предназначена за най-взискателните задачи. Има синтетични гъсто разположени влакънца и удобна гуми..
9.39лв.
Detailing Soft Brush 16mm24mm30mm40mm
Наличен
Производител: Work Stuff Модел: Detailing Soft Brush all
Detailing Soft Brush е втората най-мека WORK STUFF четка за детайли след серията Albino и е подходяща за внимателно почистване на почти всички материали на автомобила, с изключение на чувствителните повърхности с висок гланц (пиано лак, покритие с лак с висок гланц и др.).Размери..
6.85лв.
Производител: Work Stuff Модел: Brush Grey 16mm24mm30mm
Размер 16мм - 6.85лвРазмер 24мм -9.13лвРазмер 30мм-10.79лвОтбележете като коментар към поръчката, избрания от вас размер Work Stuff Detailing Brush Grey е висококачествена детайлинг четка за третиране на повърхности по екстериора и интериора на автомобила. Характеризира се с много плътни и дели..
6.85лв.
Показва 1 до 12 от 93 (8 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.