Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Аксесоари

Аксесоари
Производител: ADBL Модел: Brush
ADBL Round Detailing Brush( размер  16-31мм) е висококачествена четка ADBL за почистване на детайли, ъгли и труднодостъпни места. Естествено-синтетичните косми и пластмасова капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всеки елемент. Перфектна за използване вътре и отвън за ..
6.50лв.
Производител: ADBL Модел: Brush
ADBL Round Detailing Brush( размер  8-17мм) е висококачествена четка ADBL за почистване на детайли, ъгли и труднодостъпни места. Естествено-синтетичните косми и пластмасова капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всеки елемент. Перфектна за използване вътре и отвън за ..
5.00лв.
Модел: Grit Guard
Предотвратяването на кръгови драскотини е едно от най-големите предизвикателства в грижите за днешната деликатна боя. ScratchShield предотвратява драскотини, причинени от малки частици мръсотия, които увреждат повърхността на лаковото покритие по време на почистване. Всеки път, когато изпл..
20.00лв. 24.00лв.
Модел: Shine Garage
Shiny Garage BI-COLOR Апликатор  е профилирана гъба, предназначена за нанасяне на Дресинги(препарати) за гуми. Специалният дизайн улеснява разпространението на продукта дори при нисък профил на гумите...
6.00лв.
Модел: Velvet
Най-безопасният безшевен микрофибър с грамаж от 380g / m2 - идеален за забърсване на вакси, полимери, керамични покрития и полирани детайли. Доказано от много клиенти.ефективно, бързо и лесно почиства всяка повърхностперфектно полира почистената повърхносттой абсорбира идеално прах и мръсотияиз..
7.50лв.
Производител: Sonax Модел: Гъба апликатор SONAX
 Гъба апликатор SONAX с форма на джоб, с помощта на която се нанасят и обработват препарати за пластмаса по таблото или другаде в интериора на автомобила.Помага да нанесете и разнесете равномерно препарата, като по този начин осигурява максимален ефект.Формата на джоб ви позволява да достигнете..
6.25лв.
Производител: Sonax Модел: sonax
Многофункционална гъба за почистване на колата. Абсорбира течността.Има две различни повърхности.Сивата страна има мека повърхност и е създадена за общо почистване на автомобила.Бялата страна има по-груба повърхност и е подходяща за премахване на по-упорити замърсявания (например насекоми)...
6.00лв.
Модел: Avtocare
Екстрактор Накрайника е подходящ за модела Ротори..
70.00лв. 80.00лв.
Модел: TuningKingz
Много полезна и просторна кофа за измиване на автомобила, оборудвана с сепаратор на известната британска компания ScratchShield с регулируем диаметър. Можете да използвате сепаратора в комплект с нашата кофа, както и да го адаптирате към диаметъра на други кофи в гаража ви. Кофата TK Car Cosmetics с..
36.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: Avtocare
Много полезна и просторна кофа за измиване на АВТОМОБИЛА. Можете да използвате Грит Гард  в комплект. Кофата AVTOCARE също е оборудвана с много стегнат капак, който предотвратява разливането на водата, например при пътуване до автомивка на самообслужванеОтсега нататък вашите проблеми, например ..
20.00лв.
Модел: Четка
Кръгла четка за винтоверт, подходяща за  пране и почистване на всички видове килими и тапицерия.Диаметър 10смТвърдост: мекаПродукт за многократна употреба. Идеален за професионалисти и любители на автомобилите...
21.00лв.
Модел: Четка за Кожа
Елегантна мека четка за Текстил и кожа.  Използва се за почистване на всякакви видове кожа, както и велурени тапицерии. Благодарение на използваните на меки косми, тя не надрасква почистената повърхност.Продукт за многократна употреба. Той е идеален за професионалисти и любители ..
8.00лв.
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.