Меню
Вашата количка

Tonyin

Марката Tonyin е производител на широка гама иновативни продукти фокусирани към ефективност, лесна употреба и достъпна цена. Брандът е разпознаваем по цял свят и бързо набира популярност сред любители и детайлъри. Перлата в короната на Tonyin са разработените от тях високотехнологични покрития на базата на Графен. Изберете своите продукти на Toniyn в нашата категория по-долу.

Производител: Tonyin Модел: APC Eliminate
Tonyin all purpose cleaner има за цел да почисти всяка една повърхност на вашия автомобил, независимо дали става въпрос за интериор или екстериор. Всеобхватната му употреба ще осигури бързо почистване в дълбочина на текстил, пластмаса, винил и кожа, както и ще премахне леки замърсявания от външните ..
10.40лв. 13.00лв.
Tonyin Belt Brush
Разпродаден
Производител: Tonyin Модел: Belt Brush
Четка за разчеткване на колани, подходящ за бързо и лесно разчеткване на коланите ..
13.40лв.
Tonyin Brush KIT 5in1 Tonyin Brush KIT 5in1
Разпродаден
Модел: Brush KIT 5in1
Комплект от 5 бр четки ..
14.50лв.
Производител: Tonyin Модел: Buffing Towel Ceramic
Buffing Towel Ceramic е премиум безшевна 100% микрофибърна кърпа с размер 40х40см (300GSM) Подходяща за безопасно обиране на керамични покрития ..
3.75лв. 5.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Ceramic Black Wax
Tonyin ceramic wax black е твърда вакса на базата на изкуствени полимери, специално разработена за употреба върху тъмни автомобили. Ексклузивната технология на Tonyin използвана при тази вакса попълва леки несавършенстава по лаковата повърхност. Подсилва дълбочината на тъмния цвят, а също така и съз..
44.00лв.
Tonyin ceramic crystal coating wax
Разпродаден
Производител: Tonyin Модел: Ceramic Crystal Coating Wax
Tonyin ceramic wax е твърда Вакса на базата на синтетични полимери, обогатена с керамични агенти. Перфектната нано структура изгражда дълготрайна защита върху лаковата повърхност, траеща 3-6месеца.След третиране автомобилът е със силно водоотблъскване, блясък и почистващи свойства.начин на упот..
45.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Ceramic Spray sealant
Ceramic spray sealant е продукт за подръжка и обогатяване на вече положено керамично покритие. Може да съществува и като отделен продукт като качествата му се изразяват в силно водоотблъскване, кристален блясък, гладкост и защита.Подходящ е за употреба преди есенно- зимния период, защото прави ..
22.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Ceramic Wax
Tonyin ceramic spray wax  е нов продукт от гамата Tonyin. Проектиран да се използва или като самостоятелна защита, или като топ слой  за Керамични покрития . Осигурява изключителен блясък и хидрофобност , като поддържа колата по -чиста за по -дълго време!Този изключително универсален спрей..
18.40лв. 23.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Metal Polish 300ml
..
16.80лв. 19.80лв.
Tonyin Clay Bar Medium
Разпродаден
Производител: Tonyin Модел: Clay Bar Medium 100g
Tonyin Clay Bar Medium 100g е средно мека и еластична глина за почистване на лаковата повърхност. С лекота премахва средни до тежки натрупвания по всички екстериорни елементи на автомобила като прах, феродови частици, смоли, мушици и асфалт. С този клей бар получавате и удобна кутийка, която ще..
17.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Clay Lubricant 473ml
Tonyin Clay Lubbricant е  лубрикант, който се използва в процеса на работа с клей бар и осигурява фин, хлъзгав и безопасен слой между лака и клея. Освен това, формулата на продукта е така направена, че да разгражда натрупаните замърсявания и така да направи процеса по-ефикасен.Начин на Употреба..
23.30лв. 27.40лв.
Показва 1 до 12 от 68 (6 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.