Меню
Вашата количка

Tonyin

Марката Tonyin е производител на широка гама иновативни продукти фокусирани към ефективност, лесна употреба и достъпна цена. Брандът е разпознаваем по цял свят и бързо набира популярност сред любители и детайлъри. Перлата в короната на Tonyin са разработените от тях високотехнологични покрития на базата на Графен. Изберете своите продукти на Toniyn в нашата категория по-долу.

Производител: Tonyin Модел: APC Eliminate
Tonyin all purpose cleaner има за цел да почисти всяка една повърхност на вашия автомобил, независимо дали става въпрос за интериор или екстериор. Всеобхватната му употреба ще осигури бързо почистване в дълбочина на текстил, пластмаса, винил и кожа, както и ще премахне леки замърсявания от външните ..
13.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Buffing Towel Ceramic
Buffing Towel Ceramic е премиум безшевна 100% микрофибърна кърпа с размер 40х40см (300GSM) Подходяща за безопасно обиране на керамични покрития ..
3.75лв. 5.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Ceramic Black Wax
Tonyin ceramic wax black е твърда вакса на базата на изкуствени полимери, специално разработена за употреба върху тъмни автомобили. Ексклузивната технология на Tonyin използвана при тази вакса попълва леки несавършенстава по лаковата повърхност. Подсилва дълбочината на тъмния цвят, а също така и съз..
44.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Ceramic Crystal Coating Wax
Tonyin ceramic wax е твърда Вакса на базата на синтетични полимери, обогатена с керамични агенти. Перфектната нано структура изгражда дълготрайна защита върху лаковата повърхност, траеща 3-6месеца.След третиране автомобилът е със силно водоотблъскване, блясък и почистващи свойства.начин на упот..
35.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Ceramic Spray sealant
Ceramic spray sealant е продукт за подръжка и обогатяване на вече положено керамично покритие. Може да съществува и като отделен продукт като качествата му се изразяват в силно водоотблъскване, кристален блясък, гладкост и защита.Подходящ е за употреба преди есенно- зимния период, защото прави ..
22.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Ceramic Wax
Tonyin ceramic spray wax  е нов продукт от гамата Tonyin. Проектиран да се използва или като самостоятелна защита, или като топ слой  за Керамични покрития . Осигурява изключителен блясък и хидрофобност , като поддържа колата по -чиста за по -дълго време!Този изключително универсален спрей..
23.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Detail Polisher
Комплет за полиране на труднодостъпни места, който работи на базата на всяко едно устройство извършващо ротационна движение. Благодарение на стандартния захват М14 накрайника може да се включи към винтоверт, бормашина, ротационна машина, като движението ще бъде предадено към полиращия накрайник. По ..
160.00лв.
Производител: Tonyin Модел: detailing Swirl finder
Tonyin detailing Swirl finder ..
75.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Extension Shaft m14
Tonyin extension shaft е комплект от висококачествени удължения за ротационна машина  с резба М14, произведени от закълена неръждаема стомана. Позволяват по удобно и прецизно полиране в определени ситуацииДължина  7.5 смДължина  10 смДължина  14 см ..
62.00лв.
Производител: Tonyin Модел: EXTREME SNOW FOAM
 Tonyin extreme snow foam е вискоконцентриран шампоан за основно измиване с PH≤8.4, което няма да навреди на ръцете или на която и да е част от каросерията на автомобилаTonyin EXTREME SNOW FOAM се характеризира с-балансирано PH, -лесна за изплакване богата на пяна формула-Премахва силни за..
58.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Glass Cleaner
Осигурете си кристална видимост и блясък с Tonyin glass cleaner. Благодарение на него с лекота и без замазвания, ще почистите всяка една стъклена и гладка повърхност в автомобила, дома или офиса си. Успешно премахва и пръстови отпечатаци, прах и омазнявания от дисплей, километражи, дори и от лакова ..
13.00лв.
Производител: Tonyin Модел: Graphene Coating
Graphene Coating е изключително устойчиво покритие за лаковата повърхност на базата на графен. Графенът е форма на въглерод и има формула подобна на графита, графенът се отличава с здравина 200пъти по голяма от стоманата и непромокаемост от течности и газове.Нанесен на лакова повърхност я защитава о..
168.00лв.
Показва 1 до 12 от 43 (4 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.