Меню
Вашата количка

Gyeon

Gyeon предлага набор от висококачествени продукти, изпитани в пълна степен, за да задоволят нуждите на любителите на автомобили и изискванията на професионалистите.

Мисията на марката според тях самите е да доставят най-високотехнологичните продукти на изключително конкурентни цени. Освен продуктите Gyeon успява да зарадва клиентите си и с вниманието към всеки детайл, а в случая имаме предвид опаковките. Абсолютен празник и щастие за всички нас е досегът до тези супер премиум и дизайнерски опаковки.

Производител: Gyeon Модел: GYEON - Q2M FOAM
Предизмиване пяна Gyeon Q 2 M Foam     Той разтваря мръсотията, осигурявайки нежно измиване след това.Това е продукт напълно безопасен за вашето керамично покритие. Също така е за автомобили без покритие или повърхности като полирани алуминиеви джанти. Предварителното измиване, о..
31.55лв.
Производител: Gyeon Модел: GYEON - Q2M FOAM
Предизмиване пяна Gyeon Q 2 M Foam     Той разтваря мръсотията, осигурявайки нежно измиване след това.Това е продукт напълно безопасен за вашето керамично покритие. Също така е за автомобили без покритие или повърхности като полирани алуминиеви джанти. Предварителното измиване, о..
107.00лв.
Производител: Gyeon Модел: Leather shield
Q2 Leather Shield е специално кварцово покритие тип сийлънт създадено, за да защитава кожата на вашия автомобил. Отблъсквайки мръсотиятa и UV лъчите кварцовото покритие е изключително лесно за употреба, тъй като се изисква само един слой, за да предпазите от обезцветяване и захабяване кожата.Начин н..
111.15лв.
Производител: Gyeon Модел: Gyeon Q2 Primer
Gyeon Q2 Primer e изключително фина полираща паста, която оставя след себе си слой силициев диоксид (SiO2), служещ перфектно като основа за полагане на кварцово защитно покритие. Този продукт предлага отлично подготвена повърхност с невероятно гланцово покритие. Благодарение на Gyeon Q2 Primer надра..
119.50лв.
Производител: Gyeon Модел: Q2 View 20ml
За разлика от многобройните хидрофобните покрития за автомобилни стъкла на пазара с краткотрайна защита, Gyeon Q2 View Quartz Coating е съчетал двете най-търсени качества за този този тип продукти. Силно хидрофобната керамика, успява да се задържи успешно и безпроблемно върху най-използваното и уязв..
46.20лв.
Производител: Gyeon Модел: Q2 Wax 175g
Gyeon Q² WAX е вакса придаваща страхотен блясък и изключителни хидрофобни свойства на всеки цвят. Това, което я отличава от другите вакси е лекотата на нанасяне и забърсване и дълготрайната защита. Ваксата е с формула близка до тази на Gyeon Q² Booster и съдържа Флуор, като така се осигурява ма..
72.00лв.
Производител: Gyeon Модел: Gyeon Q2M Compound
Gyeon Q2M Compound e добре познатата абразивна паста на Gyeon, служеща за отстраняване на тежки дефекти и оксидации по лаковото покритие на автомобила. Има сериозна режеща сила, но с намалено отделяне на прах и пушек. Gyeon Q2M Compound е на базата на специфични японски абразиви, благодарение на кои..
71.60лв.
Производител: Gyeon Модел: Gyeon Q2M Polish
със средна сила на рязане е перфектният продукт за освежаване на лака само с едно полиране.Gyeon Q2M Polish осигурява превъзходен завършек, като почти винаги елиминира необходимостта от прилагане на паста като следваща стъпка.Gyeon Q2M Polish доказва своите способности, работейки еднакво добре с рот..
77.50лв.
Производител: Gyeon Модел: Gyeon Q2M TowelWash
Gyeon Q2M TowelWash е препарат за пране на микрофибърни кърпи, грижещ се за тях без това да повлиява на ефективността им. Този продукт почиства внимателно влакънцата, като отстранява мръсотията в дълбочина, независимо с какво са били изцапани кърпите. Gyeon Q2M TowelWash може спокойно да бъде използ..
26.60лв.
Производител: Gyeon Модел: Wheel Covers
Gyeon Q²M Wheel Covers са страхотни, защитни калъфи за колелата на автомобила при процеса на детайлинг като благодарение на тях ще избегнете полепването на прах и напръскването с вода или различни препарати. Изработени са от здрав, издържлив материал, а монтажът е изключително лесен – просто поставе..
88.90лв.
Производител: Gyeon Модел: PrepOil & GreaseRemover
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДИ ВСЕКО КВАРЦОВО ПОКРИТИЕQ2M Prep е необходима добавка за подготовка на превозно средство за нанасяне на покритие. Позволява елиминирането на всякакви мазни остатъци, като по този начин създава гладка, антистатична повърхност.СИЛНИ ОБЕЗМАСЛЯВАЩИ СВОЙСТВАQ2M Prep има силни почис..
35.20лв.
Производител: Gyeon Модел: Gyeоn Q²M Clay Bar Coarse
Лаковата повърхност неминуемо натрупва по повърхността си твърди и фини елементи като прах, феродови частици, варовик. По нея се полепват смоли, мушици и асфалт. Повърхността става грапава и с лош вид. Подобни несъвършенства е нужно да се третират с автомобилна клина. Gyeоn Q²M Clay Bar Coarse е ела..
24.95лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.