Меню
Вашата количка

Gyeon

Gyeon предлага набор от висококачествени продукти, изпитани в пълна степен, за да задоволят нуждите на любителите на автомобили и изискванията на професионалистите.

Мисията на марката според тях самите е да доставят най-високотехнологичните продукти на изключително конкурентни цени. Освен продуктите Gyeon успява да зарадва клиентите си и с вниманието към всеки детайл, а в случая имаме предвид опаковките. Абсолютен празник и щастие за всички нас е досегът до тези супер премиум и дизайнерски опаковки.

Производител: Gyeon Модел: GYEON - Q2M FOAM
Предизмиване пяна Gyeon Q 2 M Foam     Той разтваря мръсотията, осигурявайки нежно измиване след това.Това е продукт напълно безопасен за вашето керамично покритие. Също така е за автомобили без покритие или повърхности като полирани алуминиеви джанти. Предварителното измиване, о..
31.55лв.
Производител: Gyeon Модел: GYEON - Q2M FOAM
Предизмиване пяна Gyeon Q 2 M Foam     Той разтваря мръсотията, осигурявайки нежно измиване след това.Това е продукт напълно безопасен за вашето керамично покритие. Също така е за автомобили без покритие или повърхности като полирани алуминиеви джанти. Предварителното измиване, о..
103.70лв.
Производител: Gyeon Модел: Gyeon APC
Както подсказва името, Q²M APC (All Purpose Cleaner) може да се използва за различни задачи като почистване на подкалници, прагове, обезмасляване на двигателния отсек, премахване на петна из интериора и много други.Неговото почистващо действие зависи от правилното разреждане за необходимото приложен..
92.20лв.
Производител: Gyeon Модел: Gyeon
Стилна термо бутилка Gyeon, с която ще запазите температурата на любимите си напитки и ще покажете, че сте истински детайлинг фенове. Бял цвят и вместимост 500мл...
26.00лв.
Производител: Gyeon Модел: Compound Plus
Q2M Compound + e абразивна паста с изразено удължена работа, служеща за отстраняване на тежки дефекти и оксидации по лаковото покритие на автомобила. Високата производителност на тази паста е съчетана с ниско ниво на отделяне на прах и пушек. Отличните резултати, които можете да постигнете с тази па..
104.40лв.
Gyeon FabricCoat 120ml Gyeon FabricCoat 120ml
Разпродаден
Производител: Gyeon Модел: Q2 FabricCoat
Gyeon Q2 FabricCoat Quartz Coating е създаден за употреба върху повечето тъкани и текстил, като помага тези повърхности да се поддържат по-чисти за по-дълго време. Всичко това е възможно поради факта, че този продукт не е обикновено защитно покритие, а е керамична защита за всякакви текстилни т..
42.00лв.
Производител: Gyeon Модел: Leather shield
Q2 Leather Shield е специално кварцово покритие тип сийлънт създадено, за да защитава кожата на вашия автомобил. Отблъсквайки мръсотиятa и UV лъчите кварцовото покритие е изключително лесно за употреба, тъй като се изисква само един слой, за да предпазите от обезцветяване и захабяване кожата.Начин н..
142.40лв.
Производител: Gyeon Модел: Gyeon Q2 PPF EVO 50ml
Gyeon Q² PPF e истинска еволюция в света на керамичните покрития. Благодарение на обновената си формула Gyeon Q² PPF е по-устойчиво, по-водоотблъскващо, придава повече блясък и най вече – може да се нанася на открито!Gyeon Q² PPF е най-модерното кварцово покритие с твърдост 9H, проектирано специално..
157.00лв.
Gyeon Q2 Primer  1литър e изключително фина полираща паста
Разпродаден
Производител: Gyeon Модел: Gyeon Q2 Primer
Gyeon Q2 Primer e изключително фина полираща паста, която оставя след себе си слой силициев диоксид (SiO2), служещ перфектно като основа за полагане на кварцово защитно покритие. Този продукт предлага отлично подготвена повърхност с невероятно гланцово покритие. Благодарение на Gyeon Q2 Primer надра..
132.70лв.
Gyeon Q2 View Quartz Coating е керамично покритие за стъкла
Разпродаден
Производител: Gyeon Модел: Q2 View 20ml
За разлика от многобройните хидрофобните покрития за автомобилни стъкла на пазара с краткотрайна защита, Gyeon Q2 View Quartz Coating е съчетал двете най-търсени качества за този този тип продукти. Силно хидрофобната керамика, успява да се задържи успешно и безпроблемно върху най-използваното и уязв..
62.90лв.
Производител: Gyeon Модел: Q2 Wax 175g
Gyeon Q² WAX е вакса придаваща страхотен блясък и изключителни хидрофобни свойства на всеки цвят. Това, което я отличава от другите вакси е лекотата на нанасяне и забърсване и дълготрайната защита. Ваксата е с формула близка до тази на Gyeon Q² Booster и съдържа Флуор, като така се осигурява ма..
79.30лв.
Производител: Gyeon Модел: Gyeon Q2M Compound
Gyeon Q2M Compound e добре познатата абразивна паста на Gyeon, служеща за отстраняване на тежки дефекти и оксидации по лаковото покритие на автомобила. Има сериозна режеща сила, но с намалено отделяне на прах и пушек. Gyeon Q2M Compound е на базата на специфични японски абразиви, благодарение на кои..
83.80лв.
Показва 1 до 12 от 57 (5 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.