Меню
Вашата количка

ADBL

Производител: ADBL Модел: ADBL AIO
ADBL AIO е до 3 продукта в едно.Почистващо средство - химически почиства лака от остатъците от стари восъци и уплътнители, премахва окисляването и малки драскотини.Гланц - подхранва лака на автомобилите , като им придава дълбочина и блясък.Защита  - предпазва лак от климатични условия, ултравио..
43.00лв.
Производител: ADBL Модел: ADBL Round Detailing Brush
Кръгла четка за детайли:ADBL Round Detailing Brush е четка, предназначена за почистване на труднодостъпни места, детайли и кътчета. Висококачествените естествени и синтетични косми и пластмасовата капачка осигуряват нежно и ефективно почистване на всички елементи. Идеален е за употреба отвън и вътре..
24.00лв.
Производител: ADBL Модел: Tire brush
Tire Brush е четка, благодарение на която можем да почистваме гуми с различна шарка на протектора. Четката е изработена от пластмаса, към която са прикрепени синтетични косъмчета. Правилно профилираната дръжка, допълнително покрита с противоплъзгащ слой, ляга добре в ръката, осигурявайки висок комфо..
18.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.