Меню
Вашата количка

Work Stuff

Отново силно присъствие на поляците! Work Stuff е бранд подразделение на добре познатата Ви и любима
марка Good Stuff. Продуктите на Work Stuff са създадени от професионалисти и са направени за професионалисти. Микрофибърни кърпи, четки, апликатори  и аксесоари – всичко със страхотното качество и достъпна цена.

Производител: Work Stuff Модел: Black Rinse
Grit Guard и Bucket в комплект, какво повече може да искате? Получавате удобна и с достатъчен обем кофа (20л.) за основно измиване и предпазна преграда за дъното й, за да не позволи на песачинките да бъдат захванати от гъбата, с която миете любимия си автомобил...
49.10лв.
Производител: Work Stuff Модел: Yellow wash
Grit Guard и Bucket в комплект, какво повече може да искате? Получавате удобна и с достатъчен обем кофа (20л.) за основно измиване и предпазна преграда за дъното й, за да не позволи на песачинките да бъдат захванати от гъбата, с която миете любимия си автомобил...
49.10лв.
Производител: Work Stuff Модел: Clay mitt
Work Stuff Clay Mitt е ръкавица с полимерен клей слой, благодарение на която лесно ще почистите лаковата повърхност от смоли, феродов прах, замърсявания на лака...
68.20лв.
Производител: Work Stuff Модел: Detailing Brush Black Stiff
Work Stuff прави едни от най-добрите четки за детайлиг в света. Изключително качество, издръжливост и стилен дизайн. Похвалени от детайлъри и ентусиасти от целия свят!Черната четка за детайлиг е истинският работен кон в гамата четки Work Stuff. Сега най-накрая в по-голям размер и с ощ..
17.25лв.
Производител: Work Stuff Модел: Brush Black Stiff
Detailing Brush Black Stiff 30ммWork Stuff прави едни от най-добрите четки за детайлиг в света. Изключително качество, издръжливост и стилен дизайн. Похвалени от детайлъри и ентусиасти от целия свят!Черната четка за детайлиг е истинският работен кон в гамата четки Work Stuff. Сега най..
22.10лв.
Производител: Work Stuff Модел: Soft Black Brush
Work Stuff Detailing Brush Black е висококачествена детайлинг четка подходяща както за интериор така и за екстериорВисоко качествоПластмасов наконечникМного дебела и силна четинаПълна, двойно лакирана дръжкаЧетки за детайли WORK STUFF BLACK е една от най-добрите четки, предлагани на пазара!..
10.90лв.
Производител: Work Stuff Модел: Black brush
Work Stuff Detailing Brush Black е висококачествена детайлинг четка, предназначена за най-взискателните задачи. Има синтетични и гъсто разположени нишки и удобна двойно лакирана дръжка. Дължина на влакната: 24мм...
13.90лв.
Производител: Work Stuff Модел: Black brush 30
Work Stuff Detailing Brush Black е висококачествена детайлинг четка, предназначена за най-взискателните задачи. Има синтетични и гъсто разположени влакънца и удобна двойно лакирана дръжка. Общ диаметър на влакната: 30мм..
17.30лв.
Производител: Work Stuff Модел: Work stuff
Work Stuff Detailing Brush Black е висококачествена детайлинг четка, предназначена за най-взискателните задачи. Има синтетични и гъсто разположени влакънца и удобна двойно лакирана дръжка. Общ диаметър на влакната: 40мм..
25.50лв.
Производител: Work Stuff Модел: Black Brush Rubber Handle
Размер  8мм-13.35лв12мм-14.20лв16мм-17.55лвОтбележете като коментар към поръчката, избрания от вас размерWork Stuff Detailing Soft Black Brush Rubber Handle е висококачествена детайлинг четка, предназначена за най-взискателните задачи. Има синтетични гъсто разположени влакънца и удобна гум..
13.35лв.
Производител: Work Stuff Модел: Detailing Soft Brush
Detailing Soft Brush е втората най-мека WORK STUFF четка за детайли след серията Albino и е подходяща за внимателно почистване на почти всички материали на автомобила, с изключение на чувствителните повърхности с висок гланц (пиано лак, покритие с лак с висок гланц и др.).Размер:..
8.85лв.
Производител: Work Stuff Модел: Detailing Soft Brush
Detailing Soft Brush е втората най-мека WORK STUFF четка за детайли след серията Albino и е подходяща за внимателно почистване на почти всички материали на автомобила, с изключение на чувствителните повърхности с висок гланц (пиано лак, покритие с лак с висок гланц и др.).Размер:24мм цена -11.20 лвХ..
11.20лв.
Показва 1 до 12 от 44 (4 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.