Меню
Вашата количка

Flexipads

Британската компания Flexipads е една от пионерите в производството на гъби за полиране, шкурки и детайлинг компоненти в света. Основана през 1974г. в град Бристол, Flexipads бързо попълва една не добре развита ниша в световният детайлинг бизнес и успява да се наложи и изгради добра репутация. Разработената от тях формула за синтетична пяна и до ден днешен е актуална и е в основата на производството на 90% от предлагани артикули.

Може да се каже, че според последните проучвания Flexipads заема най-голям пазарен дял в света в своята област, а именно производството на гъби за полиране. Освен формулата за синтетична пяна, учените работещи в компанията създават и иновация свързана с дизайна на гъбите. Гъбите на Flexipads са с различни шарки и релефи. Това позволява докато се полира повърхността да нахлува въздух и да бъде охлаждана, което да увеличи времето за работа на пастата, не позволявайки й бързо да изсъхне или да се създаде висока температура опасна за лаковото поктирие. С такива уж на вид дребни неща Flexipads в момента е лидер и е предпочитана марка на детайлърите, бояджийте или просто любителите.

Производител: Flexipads Модел: Rotary Steel Extension Spot Arm M14
Удължително рамо, което осигурява допълнителен обхват на ротационната машина. Изработено е от стомана и с резба за по-лесно и сигурно захващане.Това удължително рамо е предназначено за по-малки подложки, по-големите подложки могат да причинят нестабилност, което прави машината по-трудно контрулируем..
25.90лв. 27.50лв.
Производител: Flexipads Модел: Soft GRIP M14 125mm
Подложка за ротационна машина, която се слага на машина и на нея се залепва желаният от Вас пад за полиране. С подобна подложка детайлърът има по-добра опора и може по-прецизно да работи с машината. Освен това осигурява добър баланс на пада при високи обороти. Soft GRIP M14 е подходяща за всички рот..
27.10лв.
Производител: Flexipads Модел: Very Firm Waffle Cutting 80mm (3″)
Пад с диаметър 80мм. (3″) и дебелина 25мм. за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност. Изработен е от качествена немска пяна и е със специфична вълнообразна повърхност с цел охлаждане и от там произхождащото по-дълго полиране.Пад с диаметър 80мм. (3″) и дебелина 25мм. за отстраняване на..
7.90лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.