Меню
Вашата количка

FX Protect

FX Protect са специализирани в производството на керамични покрития. В продуктовата линия на тази марка, идваща от Полша намираме керамично покритие за екстериора на автомобила в два компонента, керамично покритие за джанти, както и такова за стъкла.

Това е първата марка, която успя да създаде структура на покритието, която е 3D. Ние лично месеци наред тествахме тези покрития и явно резултатите са красноречиви щом четете всичко това на нашия сайт. Третираните автомобили са буквално като стъклени и бронирани – лъскави и без драскотини.

Освен керамичните покрития FX Protect имат най-добрият според нас препарат за поддръжка на кожен салон, правещ кожата чиста, матова и същевременно подхранена. Не трябва да забравяме и шампоаните за основно измиване поддържащи и подсилващи керамичното покритие. Изключително сме щастливи, че имаме досег до тези страхотни продукти, надяваме се и Вие да ги оцените.

Производител: FX Protect Модел: Care F-1
FX Protect FABRIC CARE F-1 е препарат, предназначен за защита на всички видове текстилни материали, набук, велур, алкантара и меки покриви на кабрио автомобили. Продуктът създава невидим, хидрофобен защитен слой, който предпазва повърхността от замърсявания, проникване на вода и маслени вещества, ка..
36.30лв.
Производител: FX Protect Модел: FX Protect Hygienic Liquid Blend
FX Protect Hygienic Liquid Blend е спрей 5 в 1 със силни вируцидни и антибактерицидни свойства. Оставя хигиенна чистота на повърхности и ръце. Премахва до 99,9% примеси.Ефективността на продукта се крие в неговата рецепта, Рецептата на е създадена на базата на 100% натурални етерични масла, които ус..
11.50лв.
Производител: FX Protect Модел: FX Protect Leather Brush
FX Protect Leather Brush е четка направена от висококачествено дърво и влакна за почистване. Може да се използва за почистване на всички видове кожа, пластмаси и текстил. Меките влакна са безопасни, но и ефективни за почистваните повърхности...
17.80лв.
FX PROTECT Nano shampoo
Разпродаден
Производител: FX Protect Модел: Nano shampoo
FX PROTECT Nano shampoo e продукт, създаден за текущата грижа за екстериора на автомобила. Благодарение на съдържанието на висококачествени силициеви наночастици, този шампоан за основно измиване напълно се грижи за поставените керамични, кварцови и восъчни покрития. Когато се използва върху автомоб..
24.20лв.
Производител: FX Protect Модел: Hygienic Liquid Blend
FX Protect Hygienic Liquid Blend е спрей 5 в 1 със силни вируцидни и антибактерицидни свойства. Оставя хигиенна чистота на повърхности и ръце. Премахва до 99,9% примеси.Ефективността на продукта се крие в неговата рецепта, Рецептата на е създадена на базата на 100% натурални етерични масла, които ус..
25.00лв.
Производител: FX Protect Модел: Leather Coating
Със сигурност сте наясно, че кожената тапицерия е изключително деликатен материал, определено по-податлив на всякакви механични повреди, отколкото текстилната тапицерия, нали? Тогава вероятно се чудите дали можете по някакъв начин да защитите кожата, така че тя да запази естетическите си качества за..
44.00лв.
Производител: FX Protect Модел: Leather Set
Пълен комплект съдържащ всички необходими продукти, с който ще почистите и защитите всяка една кожена повърхност.Съдържа:1бр. FXProtect Leather Cleaner 170мл (почистващ препарат)1бр. FXProtect Leather Care 150мл (защитаващ кожата продукт)1бр. FXProtect Leather Brush (четка за кожа)1бр. FXProtect Min..
56.30лв.
Производител: FX Protect Модел: Premium Wash Mitt
FX Protect Premium Ръкавица за ИзмиванеДеликатна ръкавица. Оборудван с дълги влакна, които безопасно и старателно отстраняват замърсяванията. Еластичният уелт се адаптира перфектно към ръката и гарантира максимален комфорт при пране. Вътрешната облицовка е изработена от пяна, осигуряв..
29.80лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.