Меню
Вашата количка

Lake Country

През 1977 г. Джим Шнайдер купува бившата компания Milwaukee Tanning от семейство Knoernschild и променя името на Lake Country Manufacturing. Milwaukee Tanning е създадена през 1883 г. от семейство Knoernschild и произвежда 4 основни линии стоки: облекло от овча кожа, пудри, кожени чаши за зарове и подложки за полиране от овча кожа. През първото десетилетие на собственост Джим бавно разпродава останалите части от компанията, за да се съсредоточи единствено върху индустрията свързана с полиране. Бизнесът стартира в сграда от 10 000 квадратни фута в Мертън, Уисконсин. Поради продължаващия растеж оттогава до сега е нараснала до 82 000 квадратни фута, разположена в Окономовок, Уисконсин. Lake Country в момента притежава 27 американски и международни патента, които включват System 2000™ Padwasher, System 3000™ Padwasher, Scuff Ball™, CCS Technology™ и Tufted Foam™.
Днес компанията Lake Country Manufacturing е един от водещите производители на на полиращи компоненти в света. Разполага със свой институт, в който се извършва развойната дейност и тестове на продукти. Характерни за марката са иновациите и свръх качеството на техните изделия.

Производител: Lake Country Модел: HDO BLUE
Lake Country Blue Cutting HDO Pad е тип медиум пад от трислойна пяна с диаметър 165мм. (6.5″), подходящ за работа само с DA (орбитална машина). Предназначен е за средно дълбока корекция на много средно увредена лакова повърхност или работа с едностъпкови пасти. Притежава типичните за HDO серията – д..
41.10лв.
Производител: Lake Country Модел: SDO Black
Пад с диаметър 90мм. (3.5″) и дебелина 22мм. предназначен за финална стъпка и много лека корекция. Произведен е от висококачествена еднослойна пяна и има конусовидна структура, което осигурява стабилност и възможност за корекция под ъгъл при по-тесни зони. Може да се използва с DA (орбитална) и рота..
10.80лв.
Производител: Lake Country Модел: SDO Black
Пад с диаметър 140мм. (5.5″) и дебелина 22мм. предназначен за финална стъпка и много лека корекция. Произведен е от висококачествена еднослойна пяна и има конусовидна структура, което осигурява стабилност и възможност за корекция под ъгъл при по-тесни зони. Може да се използва с DA (орбитална) и рот..
18.25лв.
Производител: Lake Country Модел: Blue 3.5"
Пад с диаметър 90мм. (3.5″) и дебелина 22мм. за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Произведен е от висококачествена еднослойна пяна и има конусовидна структура, което осигурява стабилност и възможност за коре..
13.20лв.
Производител: Lake Country Модел: SDO BLUE
Пад с диаметър 140мм. (5.5″) и дебелина 22мм. за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Произведен е от висококачествена еднослойна пяна и има конусовидна структура, което осигурява стабилност и възможност за кор..
18.25лв.
Производител: Lake Country Модел: SDO BLUE
Пад с диаметър 165мм. (6.5″) и дебелина 22мм. за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Произведен е от висококачествена еднослойна пяна и има конусовидна структура, което осигурява стабилност и възможност за кор..
24.60лв.
Производител: Lake Country Модел: Orange 3.5"
Пад с диаметър 90мм. (3.5″) и дебелина 22мм. за отстраняване средно тежки към леки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Произведен е от висококачествена еднослойна пяна и има конусовидна структура, което осигурява стабилност и възмо..
13.20лв.
Производител: Lake Country Модел: SDO Orange
Пад с диаметър 140мм. (5.5″) и дебелина 22мм. за отстраняване средно тежки към леки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Произведен е от висококачествена еднослойна пяна и има конусовидна структура, което осигурява стабилност и възм..
18.25лв.
Производител: Lake Country Модел: SDO Orange
Пад с диаметър 165мм. (6.5″) и дебелина 22мм. за отстраняване средно тежки към леки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Произведен е от висококачествена еднослойна пяна и има конусовидна структура, което осигурява стабилност и възм..
24.60лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.