Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Пистолети за Почистване

Пистолети за Почистване
Модел: Karcher серия "K"
Пянообразователя е с  капацитет приблизително 1 литър. Прозрачния резервоар за химия прави възможно да се контролира количеството на пяна.Той е с регулируем ъгъл на потока на пяната и количеството химия. Тялото осигурява дълготрайна и безпроблемна работа Особености:..
83.99лв.
Производител: BenBow Модел: T108
Обдухащ пистолет за бързо подсушаване на боите и редовно почистване без  препарат.+ няма резервоар за препарат,който да пречи на определени по труднодостъпни места  Перфектен за изсушаване на боята или изваждане на прах, песъчинки, косми от всички ъгли на интериора.Бързо въртящият се силик..
90.00лв.
Производител: BenBow Модел: BLACK PRO
ВАКУУМ НАКРАЙНИК  BENBOW BLACK PRO Е с Месингов лагерен механизъм, който е много по устойчив на ударите от песъчинки и по висок клас лагери. ПРЕДНАЗНАЧЕН е ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ПОДГОТОВКА ЗА ПРАНЕ  НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ АВТОМОБИЛНИ ТАПИЦЕРИИ, БАГАЖНИК, ПОД, КИЛИМИ, МЕКА МЕБЕЛ.ПРИНЦИПЪТ НА РАБОТА НА ..
225.00лв.
Производител: BenBow Модел: Vacuum
Вакуум накрайник  BenBow PRO е предназначен за почистване и подготовка за пране  на всички видове автомобилни тапицерии, багажник, под, килими, мека мебел.Принципът на работа на уреда е много ефективен, защото торнадо ефектът, който се образува тук е допълнен с всмукателен маркуч.Изключите..
140.00лв. 160.00лв.
Модел: Avtocare
Екстрактор Накрайника е подходящ за модела Ротори..
80.00лв.
Производител: BenBow Модел: BenBow
Пакетът за Интериорно Почистване и Дезинфекция Classic, съдържа1 бр Пистолет за Почистване и Пране Класик +5л. Универсален Интериорен препарат концентрат1бр Микрофибърната Кърпа 50 на 40см. 1бр. Sonax Climate PowerCleaner AirAid е един чудесен завършек на Почистването с Торнадор, след като..
150.00лв.
Производител: BenBow Модел: Classic
Промо Пакет Торнадор Класик + 5 л Препарат за пране+ Полимерна защита за автомобили Сонакс  и гъба апликатор за нанасчне на защитатаКомплекта съдържа 1бр Пистолет за почистване BenBow Classic1бр Универсален Препарат за почистване и пране 5литра концентрат1бр Полимерно Покритие на Сонах 340..
165.00лв. 210.00лв.
Модел: Пистолет без резервоар за препарат
Торнадо пистолет без резервоар за препарат.  Описание на Продукта:Торнадор пистолет без резервоар за препарат.Този тип пистолети са много подходящи за почистването на трудно достъпните места по автомобилите ,тъй като при тях плюсът е че резервоарът не пречи при почистването им.Високо качес..
50.00лв. 54.99лв.
Модел: Пистолет Вентури
https://youtu.be/2nfRzn_36m4Пистолет Вентури ,много подходящ за подсушаване на големи площи,тъй като Вентури дюза увеличава обема на въздуха. И обдухване на труднодостъпни места. Подходящ за безконтактно подсушаване на автомобили.Технически данни: - Разход въздух: 170 л / мин&..
41.00лв. 45.00лв.
Производител: BenBow Модел: Venturi PRO
ПИСТОЛЕТ ВЕНТУРИ ,МНОГО ПОДХОДЯЩ ЗА ПОДСУШАВАНЕ НА ГОЛЕМИ ПЛОЩИ,ТЪЙ КАТО ВЕНТУРИ ДЮЗА УВЕЛИЧАВА ОБЕМА НА ВЪЗДУХА. И ОБДУХВАНЕ НА ТРУДНОДОСТЪПНИ МЕСТА. ПОДХОДЯЩ ЗА БЕЗКОНТАКТНО ПОДСУШАВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: - РАЗХОД ВЪЗДУХ: 170 Л / МИН - РАБОТНО НАЛЯГАНЕ: 5-8 БА..
60.00лв.
Производител: BenBow Модел: T056
6 месеца Гаранция.!!! BenBow T056 представлява пневматичен пистолет с пластмасова дюза със съчмени лагери за по дълга експлоатация без триене, между дюзата и фунията. Пистолетът разполага с резервоар за препарат 1литър и стандартна бърза връзка 1/4,освен това има и регулатор на налягането преди..
144.00лв.
Производител: BenBow Модел: Classic
Комплектът включва:Пистолет „Класик”, резервоар за препарат 1000мл., Бърза връзка ¼”, Опаковка. Описание на Продукта:При Пистолет „Класик” Перфектен уред за почистване и пране на абсолютно всичко. За да работи не се нуждае от професионално големи компресори, минималното налягане е 5 бара. ..
119.00лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.