Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Пистолети за Почистване

Пистолети за Почистване
Модел: Karcher серия "K"
Пянообразователя е с  капацитет приблизително 1 литър. Прозрачния резервоар за химия прави възможно да се контролира количеството на пяна.Той е с регулируем ъгъл на потока на пяната и количеството химия. Тялото осигурява дълготрайна и безпроблемна работа Особености:..
83.99лв.
Производител: Ben Bow Модел: Вакум накрайник
Вакуум-накрайник с високо качество предназначен за почистване и пране на всички видове автомобилни тапицерии, багажник, под, килими, мека мебел.Принципът на работа на уреда е много ефективен, защото торнадо ефектът, който се образува тук е допълнен с всмукателен маркуч. Разликата с останалите м..
145.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: Vacuum
Вакуум накрайник  BenBow PRO е предназначен за почистване и подготовка за пране  на всички видове автомобилни тапицерии, багажник, под, килими, мека мебел.Принципът на работа на уреда е много ефективен, защото торнадо ефектът, който се образува тук е допълнен с всмукателен маркуч.Изключите..
140.00лв. 160.00лв.
Модел: Вакуум пистолет
Вакуум-пистолет предназначен за почистване и пране на всички видове автомобилни тапицерии, багажник, под, килими, мека мебел.Принципът на работа на уреда е много ефективен, защото торнадо ефектът, който се образува тук е допълнен с всмукателен маркуч.   Работно налягане от 5 до 8 бара(пр..
160.00лв.
Модел: Avtocare
Екстрактор Накрайника е подходящ за модела Ротори..
70.00лв. 80.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: BenBow
Пакетът за Интериорно Почистване и Дезинфекция Classic, съдържа1 бр Пистолет за Почистване и Пране Класик +5л. Универсален Интериорен препарат концентрат1бр Микрофибърната Кърпа 50 на 40см. 1бр. Sonax Climate PowerCleaner AirAid е един чудесен завършек на Почистването с Торнадор, след като..
150.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: Classic
Промо Пакет Торнадор Класик + 5 л Препарат за пране+ Полимерна защита за автомобили Сонакс  и гъба апликатор за нанасчне на защитатаКомплекта съдържа 1бр Пистолет за почистване BenBow Classic1бр Универсален Препарат за почистване и пране 5литра концентрат1бр Полимерно Покритие на Сонах 340..
165.00лв.
Модел: Пистолет без резервоар за препарат
Торнадо пистолет без резервоар за препарат.  Описание на Продукта:Торнадор пистолет без резервоар за препарат.Този тип пистолети са много подходящи за почистването на трудно достъпните места по автомобилите ,тъй като при тях плюсът е че резервоарът не пречи при почистването им.Високо качес..
50.00лв. 54.99лв.
Модел: Пистолет Вентури
https://youtu.be/2nfRzn_36m4Пистолет Вентури ,много подходящ за подсушаване на големи площи,тъй като Вентури дюза увеличава обема на въздуха. И обдухване на труднодостъпни места. Подходящ за безконтактно подсушаване на автомобили.Технически данни: - Разход въздух: 170 л / мин&..
41.00лв. 45.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: T056
6 месеца Гаранция.!!! BenBow T056 представлява пневматичен пистолет с пластмасова дюза със съчмени лагери за по дълга експлоатация без триене, между дюзата и фунията. Пистолетът разполага с резервоар за препарат 1литър и стандартна бърза връзка 1/4,освен това има и регулатор на налягането преди..
144.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: Classic
Комплектът включва:Пистолет „Класик”, резервоар за препарат 1000мл., Бърза връзка ¼”, Опаковка. Описание на Продукта:При Пистолет „Класик” Перфектен уред за почистване и пране на абсолютно всичко. За да работи не се нуждае от професионално големи компресори, минималното налягане е 5 бара. ..
119.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: BENBOW
Торнадор Пневматичен пистолет за почистване с дозатор. Тънката и дълга дюза позволява да се достигнат трудно достъпни места. Пистолетът е идеален за почистване на тапицерията на автомобила, повърхността на двигателя, джанти, конзоли, пластмаси. Устройството е с лека и издръжлива конструкция.• Свързв..
85.00лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.