Меню
Вашата количка

Bigboi

Bigboi е основан в Австралия през 2016 г. от детайлъри за детайлъри , които имат визия да произвежда иновативни безконтактни продукти за сушене на автомобили, където елементът на дизайна е също толкова важен, колкото функционалността.


Bigboi стартира с модерен обрат и неговите вентилатори бързо завладяха и подпечатаха световния пазар със своята цветова палитра

BigBoi BlowR Buddi BigBoi BlowR Buddi
Разпродаден
Производител: Bigboi Модел: BlowR Buddi
Представяме BigBoi Buddi, инструмент, предназначен за ентусиасти, които искат икономично, но висококачествено и високоефективно решение.Проектиран в Австралия, супер преносим и компактен, Buddi разполага с мощен 1.4 PEAK CV двигател, който изпомпва филтриран въздух при 220 км / ч (при 25 градуса), к..
279.00лв.
Производител: Bigboi Модел: Hose Pack
Комплект за надграждане на BigBoi BlowR BUDDI с цел функционалност и удобство, включващ:– Гъвкав, гофриран маркуч с дължина 1.5м.– 2бр. различни накрайници– Презрамка за удобно носене на рамо в процеса на работа...
76.00лв.
BigBoi BlowR MINI
Разпродаден
Производител: Bigboi Модел: BlowR MINI
BigBoi BlowR MINI е мощно устройство предназначено за професионалисти и любители, което ще ви помогне в процеса на обдухване на автомобила с цел по-бързото му и безопасно подсушаване. По този метод ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда. 2800W мотор..
442.00лв.
BigBoi BlowR MINI PLUS BigBoi BlowR MINI PLUS
Разпродаден
Производител: Bigboi Модел: BlowR MINI +
BigBoi BlowR MINI+ е мощно устройство с 2 мотора предназначено за професионалисти и любители, което ще ви помогне в процеса на обдухване на автомобила с цел по-бързото му и безопасно подсушаване. По този метод ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда...
666.00лв.
Производител: Bigboi Модел: Wall mount
Удобна и висококачествена стойка за стена за поставяне на BigBoi MINI или MINI+ вертикално. В комплекта ще намерите крепежни елементи за монтажа...
55.00лв.
Производител: Bigboi Модел: Wheel base
Добавете маневреност и удобство към вашия Bigboi BlowR Mini с тази здрава и висококачествена стойка с колелца. Просто прикрепете своя BlowR Mini+ към междуосието и колелцата ще ви позволяват да дърпате BlowR Mini+ заедно с вас, където и да имате нужда!..
83.00лв.
Производител: Bigboi Модел: MINI Wheel base
Добавете маневреност и удобство към вашия Bigboi BlowR Mini с тази здрава и висококачествена стойка с колелца. Просто прикрепете своя BlowR Mini към междуосието и колелцата ще ви позволяват да дърпате BlowR Mini заедно с вас, където и да имате нужда!..
55.00лв.
Производител: Bigboi Модел: Hose Hanger
Удобна закачалка за стена за окачване на маркуч от устройство BigBoi, независимо дали е 5м. или 9м...
24.00лв.
Производител: Bigboi Модел: WashR FLO
Представяме ви изцяло новата водоструйка  Bigboi WASHR FLO!Изграден с авангардна технология, bigboi WASHR е оборудван със система за пълно спиране (TSS) и ще усети потока на вода в помпата, автоматично изключва двигателя и предпазва WASHR от прегряване.Bigboi WASHR се доставя с алуминиева помпа..
672.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.