Меню
Вашата количка

Bigboi

Bigboi е основан в Австралия през 2016 г. от детайлъри за детайлъри , които имат визия да произвежда иновативни безконтактни продукти за сушене на автомобили, където елементът на дизайна е също толкова важен, колкото функционалността.


Bigboi стартира с модерен обрат и неговите вентилатори бързо завладяха и подпечатаха световния пазар със своята цветова палитра

BigBoi BlowR Buddi BigBoi BlowR Buddi
Разпродаден
Производител: Bigboi Модел: BlowR Buddi
Представяме BigBoi Buddi, инструмент, предназначен за ентусиасти, които искат икономично, но висококачествено и високоефективно решение.Проектиран в Австралия, супер преносим и компактен, Buddi разполага с мощен 1.4 PEAK CV двигател, който изпомпва филтриран въздух при 220 км / ч (при 25 градуса), к..
279.00лв.
Производител: Bigboi Модел: Hose Pack
Комплект за надграждане на BigBoi BlowR BUDDI с цел функционалност и удобство, включващ:– Гъвкав, гофриран маркуч с дължина 1.5м.– 2бр. различни накрайници– Презрамка за удобно носене на рамо в процеса на работа...
76.00лв.
Производител: Bigboi Модел: BlowR MINI
BigBoi BlowR MINI е мощно устройство предназначено за професионалисти и любители, което ще ви помогне в процеса на обдухване на автомобила с цел по-бързото му и безопасно подсушаване. По този метод ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда. 2800W мотор..
442.00лв.
Производител: Bigboi Модел: BlowR MINI +
BigBoi BlowR MINI+ е мощно устройство с 2 мотора предназначено за професионалисти и любители, което ще ви помогне в процеса на обдухване на автомобила с цел по-бързото му и безопасно подсушаване. По този метод ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда...
666.00лв.
Производител: Bigboi Модел: Wall mount
Удобна и висококачествена стойка за стена за поставяне на BigBoi MINI или MINI+ вертикално. В комплекта ще намерите крепежни елементи за монтажа...
55.00лв.
Производител: Bigboi Модел: Wheel base
Добавете маневреност и удобство към вашия Bigboi BlowR Mini с тази здрава и висококачествена стойка с колелца. Просто прикрепете своя BlowR Mini+ към междуосието и колелцата ще ви позволяват да дърпате BlowR Mini+ заедно с вас, където и да имате нужда!..
83.00лв.
Производител: Bigboi Модел: MINI Wheel base
Добавете маневреност и удобство към вашия Bigboi BlowR Mini с тази здрава и висококачествена стойка с колелца. Просто прикрепете своя BlowR Mini към междуосието и колелцата ще ви позволяват да дърпате BlowR Mini заедно с вас, където и да имате нужда!..
55.00лв.
Производител: Bigboi Модел: Hose Hanger
Удобна закачалка за стена за окачване на маркуч от устройство BigBoi, независимо дали е 5м. или 9м...
24.00лв.
Производител: Bigboi Модел: WashR FLO
Представяме ви изцяло новата водоструйка  Bigboi WASHR FLO!Изграден с авангардна технология, bigboi WASHR е оборудван със система за пълно спиране (TSS) и ще усети потока на вода в помпата, автоматично изключва двигателя и предпазва WASHR от прегряване.Bigboi WASHR се доставя с алуминиева помпа..
672.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.