Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Професионална Автокозметика

Професионална Автокозметика създадена за теб

Модел: Extreme Wear Wax
Комплект с апликатор и микрофибърна кърпа Твърда Вакса Shiny Garage  Extreme Wear Wax е комбинация от синтетични восъци с най-високо качество, отговорни за блясъка, трайността, хидрофобността и лекотата на нанасяне на продукта.Восъкът Extreme Wear е устойчив на атмосферни условия като кисе..
50.00лв.
Модел: BASIC
Микрофибър с тегло 310g / m2 -ефективно, бързо и лесно почиства всяка повърхностперфектно полира почистената повърхносттой абсорбира идеално прах и мръсотияизсъхва много бързо след мокра употребаподходящ за почистване дори на мазни повърхностиизключително издръжлив, може да се използва многократно с..
4.80лв.
Модел: PLUSH
Най-дебелият микрофибър с тегло 500g / m2, завършен с лак-безопасен подгъв - идеален. полиране или отстраняване наостатъци от  восъци  . Доказано от много клиенти.Размер 40х40смефективно, бързо и лесно почиства всяка повърхностперфектно полира почистената повърхносттой абсорбира идеал..
10.00лв.
Модел: IPA Cleaner
Препарат  за обезмасляване на лаково покритие на автомобила по време на полиране и преди полагане на вакси, полимери и керамични покритияУникалната формула подготвя повърхността на лак, стъклото и джанти за защита, а също така се използва за проверка на лака след полиране..
13.00лв.
Производител: FOEN Модел: New Car Leather
Разфасовка 200мл 16.4лв с 1бр картончеРазфасовка 500мл 24лв с 2 бр картончета Разфасовка 5000мл 180лв с 50 бр картончета тази разфасовка е само по заявка Интериорът на вашия автомобил ще придобие нов характер.Забележки: миризма на естествена кожа и нотки на дърво..
16.40лв.
Производител: FOEN Модел: Sandal Wood
Разфасовка 200мл 16.4лв с 1бр картончеРазфасовка 500мл 24лв с 2 бр картончета Разфасовка 5000мл 180лв с 50 бр картончета тази разфасовка е само по заявка Луксозен аромат на сандалово дърво.Бележки: сандалово дърво, смирна, ванилияРазфасовка 200мл..
16.40лв.
Модел: Карнаубова вакса
TuningKingz Paste Wax е автомобилен восък от карнауба. Той осигурява невероятен блясък и дълбочина на лака и неговата дълготрайна защита срещу външни фактори. Посветен на всеки вид и цвят боя.Лесен за нанасяне продукт с приятен плодов аромат.продукт койтовсеки професионалист и любител на а..
33.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.