Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Професионална Автокозметика

Професионална Автокозметика създадена за теб

Производител: Kriscar Модел: Active -5
Активен самоплиращ детергент 5 кг.Може да се нанася както с фолмер (пянообразувател), небулизатор спрей или с обикновенна градинска пръскалка. Лесно премахва статичните замърсявания, уличната прах, масло и следи от насекоми. Лесно се отмива и не оставя следи. Не уврежда алуминиеви, никелирани и друг..
25.00лв.
Производител: ADBL Модел: ADBL AIO
ADBL AIO е до 3 продукта в едно.Почистващо средство - химически почиства лака от остатъците от стари восъци и уплътнители, премахва окисляването и малки драскотини.Гланц - подхранва лака на автомобилите , като им придава дълбочина и блясък.Защита  - предпазва лак от климатични условия, ултравио..
43.00лв.
Производител: ADBL Модел: ADBL SHAMPOO PRO
ADBL SHAMPOO PRO е продукт, създаден за професионалисти.Високата концентрация (около 10ml / 10l вода) и отличните свойства на почистване правят ADBL SHAMPOO PRO идеален за приготвяне на лак за корекция и обезмасляване преди защита. Формулата не съдържа глиданти, полиращи средства или восъци. Изплакв..
20.00лв. 30.00лв.
Производител: ADBL Модел: ADBL VAMPIRE
ADBL VAMPIRE е агент с неутрално рН за почистване на силно замърсени джанти.Благодарение на гел формулата, можете да работите с него по-дълго, отколкото при конкурентните продукти. По този начин можете да удължите действието на агента за още няколко минути след всяка работа с четка, което ще ви позв..
25.00лв.
Производител: Grass Модел: 5AS130
Автошампоан за външно измиване с полиращ ефект - 5 кг. Концентриран автошампоан за ръчно измиване с полиращ ефект – 5 кг. Не дразни ръцете. Начин на употреба: Разтворете 20-30 гр. автошампоан в кофа с 10 литра вода (това е количеството необходимо за измиването на един автомобил). Нанесете върхи ав..
14.00лв.
Производител: Cleantech Company Модел: CITRUS FOAM
CITRUS FOAM Активна пяна за Предизмиване 5000млЗа първия етап на измиването е най-добре да използвате CITRUS FOAM Активна пяна.Невероятно миещо средство, използвано за почистване и грижа за екстериора на автомобила. Дори най-голямата мръсотия ще бъде отстранена бързо и ефективно, веднага след полага..
48.00лв.
Модел: GUARD 365
Разфасовка от 550мл 10лвРазфасовка от 5л. 60лвGUARD 365 е препарат за универсална защита, почистване и дезинфекция на повърхности-високо съдържание на спирт. Предназначение: Почиства и освежава всички повърхности. Подходящ за Метал, пластмаса и др. 3в1 - почиства, Предпазва и защитаваСъста..
60.00лв.
Производител: Kriscar Модел: Lavamotore XP
LAVAMOTORE-XP - Препарат за джанти - 5 кг.Концентрирано средство за измиване на джанти и други алуминиеви повърхности. Лесно отстранява нагар, сажди, ръжда, смоли, нефтопродукти и други улични замърсявания.Начин на употреба: с вече разтворения готов за употреба разтвор се напръсква обработваемата по..
35.00лв.
Производител: Grass Модел: Leather Cleaner - подхранва и почиства - 5 кг.
Препарат за кожа - Leather Cleaner - подхранва и почиства - 5 кг.Подхранващ крем за почистване и подхранване на изкуствена и естествена кожа. Дълбоко прониква и почиства кожата. Благодарение на съдържанието на ГЛИЦЕРИН, възстановява структурата, овлажнява и предпазва кожата от напукване. Предпазва к..
85.00лв.
Производител: Kriscar Модел: POLYROLE MATTE- полиращо мляко 5 кг
Полиращо мляко NEWPLAST  за табло и пластмасови детайли - матов ефект и антистатично действие - 5 кг.Професионален матов полиращ препарат. Подходящ за почистване и полиране на небоядисани пластмасови, дървени, гумени, кожени, дървени и винилови покрития. Не задържа прах има приятен аромат.Начин..
36.00лв.
Производител: Kriscar Модел: Puliscay
Puliscay е Концентриран почистващ препарат за универсална употреба.Мощен детергент за почистване на плюш,кожа,теракота и фаянс и всякякви миещи се повърхности.Разреждане 1 към 5 до 10 л.вода..
30.00лв.
Производител: Ben Bow Модел: BENBOW
BenBow XXL "Комплект грижа за кожа ", състоящ се от почистващ препарат за кожа и грижа за кожата с UV защитаXXL комплект за почистване на седалки за кола и кожени мебели150ml  лосион  за кожата, 200ml почистващ препарат за кожи, 1x четка BenBow и кърпа. Почистването е цялостно, но мно..
50.00лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.