Меню
Вашата количка

Deturner

Полският бранд DETURNER е комбинация от страст към автомобилната индустрия и семейните традиции по отношение на детайлинга.
Резултатът от тази колаборация е първокласна козметика, която е внимателно разработена от специалисти, които се вслушват в нуждите и предложенията на клиентите и взискателните професионалисти.

DETURNER разработиха свои собствени формули, използващи висококачествени суровини като резултатът е иновативни и вече налагащи се на световния пазар продукти.

Производител: Deturner Модел: Bloody Wheels 5L
Продукт за редовно почистване на джантите и лаковата повърхност на автомобила от метални частици, феродов прах и обща пътна мръсотия. Той има неутрално рН, което го прави безопасен за всички видове джанти. Поради своята консистенция, той залепва към повърхността като така успява да реагира по-добре ..
97.40лв.
Производител: Deturner Модел: Brush White 21mm
Детайлинг четка с деликатни влакънца, предназначена за интериорна и екстериорна употреба. Висококачествените синтетични влакънца са с общ диаметър 21мм. и са устойчиви на агресивни химикали. Четката е със здрава и ергономична дръжка...
11.40лв.
Производител: Deturner Модел: Creamy Tire Dressing
Deturner Creamy Tire Dressing е продукт тип дресинг предназначен за импрегниране и защита на гуми и външни пластмасови детайли. Формулата е на базата на SiO2, благодарение, на което продуктът е изключително издържлив. Възвръща свежият черен изглед и придава сатенен финиш. Кремообразната консистенция..
29.35лв.
Производител: Deturner Модел: Fluo Foam 500ml
Deturner Fluo Foam e концентриран препарат, правещ плътна и активна пяна за предизмиване, омекотяване на замърсяванията, има и приятен аромат. Предимството на продукта е неутралното рН и липсата на вредни вещества. Не уврежда нанесените покрития и вакси, особено тези на основата на естествени състав..
16.90лв.
Производител: Deturner Модел: Deturner Fluo Foam 5L
Deturner Fluo Foam e концентриран препарат, правещ плътна и активна пяна за предизмиване, омекотяване на замърсяванията, има и приятен аромат. Предимството на продукта е неутралното рН и липсата на вредни вещества. Не уврежда нанесените покрития и вакси, особено тези на основата на естествени състав..
77.50лв.
Производител: Deturner Модел: Hybrid Spray Wax
Хибридна спрей вакса на основата на Карнауба и силиконова емулсия. Тази формула придава страхотен блясък, водоотблъскване и изглажда повърхността, попълвайки много фините несъвършенства по лаковата повърхност. Продуктът е особено препоръчителен за тъмни цветове, заради дълбочината и наситеността, ко..
29.34лв.
Производител: Deturner Модел: Hydro Glass Cleaner 1l
Deturner Hydro Glass Cleaner е препарат, който ефикасно и безопасно почиства всички видове стъклени повърхности, без да оставя замазвания. Перфектно премахва минерални и органични замърсители като: водни петна, птичи изпражнения, никотинов филм и пръстови отпечатъци. След третиране стъклата са крист..
21.12лв.
Производител: Deturner Модел: Interior Dressing 500ml
Deturner Interior Dressing подхранва всички повърхности в интериора на автомобила, като пластмаса, винил и гума. Основната му задача е да подобри цвета, да освежи и защити пластмасовите елементи. Не съдържа разтворители, а формулата се основава на естествени съставки, благодарение на които всички по..
24.50лв.
Производител: Deturner Модел: Interior SET
Комплект за интериорна грижа. В него ще намерите почистващ продукт Deturner Ready Interior Cleaner 250мл., четка, микрофибърна кърпа за забърсване на мръсотията, дресинг за пластмаси Deturner Interior Dressing 250мл. и апликатор за нанасянето му.Начин на Употреба:1. Напръскайте повърхността с продук..
51.80лв.
Производител: Deturner Модел: Leather SET
Комплект за почистване на кожа. В него ще намерите почистващ продукт Deturner Leather Cleaner 250мл., четка за кожа, микрофибърна кърпа за забърсване на мръсотията, подхранващ продукт Deturner Leather Protector 250мл. и апликатор за нанасянето му.Начин на Употреба:1. Напръскайте повърхността с проду..
54.20лв.
Производител: Deturner Модел: Ready Interior Cleaner 1l
Готов за употреба ефективен продукт за почистване на интериорни елементи като пластмаса, винил, тапицерия и дори кожа. Има антибактериални свойства, а неутралното му рН и липсата на вредни вещества го правят безопасен за всички повърхности. Продуктът ще ви позволи да почистите замърсявания, омазнява..
21.12лв.
Производител: Deturner Модел: Shampoo Sprayer 500ml
Deturner Shampoo Sprayer e иновация в измиването за автомобила. Този продукт комбинира няколко ефекта – перфектно премахва всички замърсявания, получената пяна осигурява хлъзгава повърхност, по която с лекота се плъзга ръкавицата, а полимерите съдържащи се в него увеличават блясък и гарантират лесно..
32.86лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.