Меню
Вашата количка

Пистолети за Боядисване

Пистолети за Боядисване
Производител: BenBow Модел: Air regulator
Два абсолютни премиум продукта, направени от BenBow в един комплект:Регулатор на налягането с манометър и въздушен филтър и кондензатор. Изключително добре направена, това е серията BenBow ProЛека алуминиева конструкция за непроменено ръководство на пистолета за пръскане. Здрав и висококачествен стъ..
72.00лв.
Производител: BenBow Модел: PK60MINI
Мини пистолет BENBOW PK60 с 0,8 мм HVLP накрайник в комплект с резервоар  от 100 мл, бърза връзка  и четка.Консумация на въздух (100%): 200 l / min 7 cfmРазмер на резервоара 100млРазмер на дюзата: 0.8Размери на спрея: 140-180 мм 5.5-7.1 инчаПрепоръчително налягане на входа на въздуха: 1,5 ..
193.63лв.
Производител: BenBow Модел: Benbow Tshirt
ХарактеристикиМодел: Мъжки памучни пике поло тениски с три копчета, маншети и прорези отстрани.Стилни пике поло тениски.Материя: 100% памукПлътност: 170 гр./м2Размери: S, M, L, XL, 2XLПроизводител: Adler, Чешка РепубликаПри поръчка, отбележете желания от вас размер като коме..
24.00лв.
Производител: BenBow Модел: B205
BenBow X-Bock за безопасно и удобно боядисване на части на автомобилаСтойка за боядисване за боядисване и сглобяване на частиЛека и особено стабилна конструкция, доказана конструкцияРегулируема и покрита с пяна за предотвратяване на повреда Стойка за боя X Сгъваема• Стабилна и лека конструкция•..
211.00лв.
Производител: BenBow Модел: B601
За дълъг и безгрижен живот на пистолетите за боядисване, те трябва да се почистват редовно след употреба. Комплектът за почистване Benbow е особено подходящ за тази цел, тъй като с 11 части, 9 четки в различни размери и форми можете да достигнете до всяко малко място във вашия пистолет за бояди..
37.55лв.
Производител: BenBow Модел: B068
Манометър за HVLP пистолети за боядисванефинна настройка от 0 до 9,6 барависоко качествена изработкапрезичност: 0,2 баравръзка: 1/4″съвместим с редица пистолети за боадисване, пневматични почистващи пистолети..
56.32лв.
Производител: BenBow Модел: PAINT GUN WASHING
За бързо и ефективно почистване на пистолети за боядисванеКакто вода, така и разтворители могат да се използват като почистващи препарати.Консумацията на въздух е 150l / min и почистването се извършва благодарение на невероятно надеждна мембранна помпа.Изработена от високо качествена неръждаема стом..
2,476.00лв.
Производител: BenBow Модел: PAINT GUN WASHING
За бързо и ефективно почистване на пистолети за боядисванеКакто вода, така и разтворители могат да се използват като почистващи препарати.Консумацията на въздух е 150l / min и почистването се извършва благодарение на невероятно надеждна мембранна помпа.Изработени от висококачествена неръждаема стома..
2,656.00лв.
Производител: BenBow Модел: BENBOW PULLER
Обратен чук за възтановяване на вдлъбнатинибез да повреди боята. Инструментът за отстраняване на вдлъбнатините е се свързва със система за въздух. След като свържете със система за въздух, създавате отрицателно налягане, така че устройството да изсмуква.Ударите могат лесно да бъдат изтеглени чрез на..
259.00лв.
Пистолет за Боядисване BenBow PK80 Пистолет за Боядисване BenBow PK80
Предварителна поръчка
Производител: BenBow Модел: PK80
Новият BenBow PK80 е пистолет за пръскане от най висок клас. Сравнено с други топ пистолети за пръскане. Използва се там, където боядисваната повърхност трябва да изглежда абсолютно перфектно. Нашите партньорски магазини за боядисване са тествали пистолета отдавна и PK80 се е доказал ..
389.00лв.
Пистолет за Боядисване Бенбоу PK60 Пълен Комплект Пистолет за Боядисване Бенбоу PK60 Пълен Комплект
Разпродаден
Производител: BenBow Модел: PK60
Новият BenBow PK60 е многофункционален Пистолет за ежедневна употреба в  гаражи за боядисване и работилници. Това е победителят категория  цената / производителността на новата PK серия от BenBow. Получавате наистина добре направен висококачествен пистолет за пръскане, който лесн..
240.00лв.
Производител: BenBow Модел: PAINT STAND X-SHAPE
Х-образена стойка за боядисване, съхранение и сушене на части на автомобилаС регулируеми опори и разтегаеми монтажни раменаИздръжлива, поцинкованаИдеалната стойка за съхранение, обработка и боядисване на детайли. Регулируемите опори с разтегателни рамена правят устройството подходящо за използв..
258.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.