Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Journal Blog RSS Feed

13 May Обслужване на BenBow TURBO Gun Пистолет за  Почистване
admin 0 328
 В това видео ще покажем как се обслужва, нашият Пистолет за Почистване BenBow Turbo Gun. Необходими инструменти и Консумативи са ключ номер 14,16 и френски ключ 1 бр кръстата отверка, тефлонова лента и макетен нож, WD-40 за смазка. Консумативите са ..
08 May Обслужване на BenBow ROTARY Пистолет за почистване
admin 0 414
  С това видео показваме как се обслужва пистолет за почистване BenBow ROTARY https://avtocare.net/pistolet-rotary-cheren.html..
01 May Обслужване на BenBow Classic PRO
0 279
Здравейте с това видео, искаме да покажем как най лесно и правилно да смените консумативите на своя Торнадо  Пистолет за Почистване Класик. Всичко от което се нуждаете е консумативи, които може да намерите тук https://avtocare.net/konsumativi-rezervn..
29 Apr Обслужване и Ремонт на Торнадори
admin 0 266
Днес от рано започнахме с обслужването на Торнадорите на 3 обекта общо 13 броя ,6 броя наши, останалите 7 бр.  - Не Дву годишните Бенбоу обслужени на 100%, Европейците също, защота нашите резервни части и Консумативи пасват и за тях. Китайци бяха най..
29 Apr Интериорно Почистване
admin 0 160
➡️ Как да почистите всички пластмасови части? ➡️ Как да защитим колата по време на почистване? ➡️ Как да се справим не само с малки, но и с по-големи замърсявания? Ще получите отговори на тези и много други въпроси във филма 3 минути 52 секунди г..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.