Меню
Вашата количка

Озонатори Airthereal

Живеейки в свят, свръхфокусиран върху здравето, ние винаги търсим съвети и трикове, за да подобрим живота си и да ни накарат да се чувстваме добре. Понякога сме толкова заети с търсенето на следващия пробив, че забравяме за най-простата част от подобряването на нашето здраве – въздуха, който дишаме.

Глобалното качество на въздуха не е добро и изглежда се влошава всеки ден. Фабриките, смогът и изгорелите газове изхвърлят замърсители във въздуха с тревожна скорост. Когато поемете дълбоко въздух, въздухът, който дишате, трябва да е свеж, чист и освежаващ.

От 2018 г. единствена мисия на компанията Airthereal е да подобри качеството на въздуха в помещенията по целия свят.

Най-добрите съвети за лекарства, здраве и уелнес са безсмислени, ако не се справим с основната причина за лошо здраве – лошото качество на въздуха.

Имайки това предвид, компанията постоянно търси нови начини за подобряване на качеството на въздуха във вашия дом

. Независимо дали имате нужда от HEPA пречиствател на въздуха за улавяне на алергени и пърхот на домашни любимци, или от генератор на озон за премахване на бактерии, вируси или миризми, продуктовата линия на Airthereal гарантирано подобряват качеството на въздуха във вашия дом.

Производител: Airthereal Модел: AGH430H13
3 степенен Hepa филтър за пречиствател за въздух модел APH230. Поради пречистването на 99.7% от въздуха е необходимо този филтър да се подменя на всеки 6-8 месеца. Улавя прах, полени, цигарен дим, неотрализира миризми.Индикация за нужда от смяна на филтър са: намалена въздушна струя, неприятна мириз..
163.00лв.
Производител: Airthereal Модел: APH230C Air Purifier
Компактен и ефективен пречиствател за въздух в помещения. Филтрира на 99.7% въздуха в 30кв./м. помещение в рамките на 19мин. посредством Hepa филтър. Притежава страхотен дизайн и умна система с 4-ри степени, като при режима за спане шумът е само 24dB. Освен пречистване чрез филтър устройството прите..
245.00лв.
Производител: Airthereal Модел: AGH430
Компактен, стилен и ефективен пречиствате за въздух в помещения. Филтрира на 99.7% въздуха в 30в./м. помещение в рамките на 19мен. посредсвом Hepa филтър като е пригоден и за много по-големи помещения. Притежава страхотен дизайн, интуитивен LCD дисплей, умна система с 5 степени, като при режима за с..
465.00лв.
Производител: Airthereal Модел: APH230CF
Hepa филтър за пречиствател за въздух модел APH230. Поради пречистването на 99.7% от въздуха е необходимо този филтър да се подменя на всеки 6-8 месеца. Улавя прах, полени, цигарен дим, неутрализира миризми.Индикация за нужда от смяна на филтър са: намалена въздушна струя, неприятна миризма, повишен..
72.00лв.
Производител: Airthereal Модел: MA10KCOPLTS
Резервна платка за озон генератори модел Airthereal MA10K-PRO и MA10K-PRODIGI, поддържаща 10 000мг./ч. генериран озон. Работният живот на една платка е около 20000 часа работа, а смяната изключително лесна. Размер на платката: 9х5см...
99.00лв.
Производител: Airthereal Модел: MA5000PLTS
2бр. резервни платки за озон генератор модел Airthereal MA5000. Работният живот на една платка е около 5000 часа работа, а смяната изключително лесна...
84.00лв.
MA10K-PRODIGI Ozone Generator MA10K-PRODIGI Ozone Generator
Разпродаден
Производител: Airthereal Модел: MA10K
Мощен озон генератор за пречистване на въздуха във всякакъв тип пространства като убива всички вируси, микроби, алергени и причинителите на неприятни миризми. Максималният капацитет е 10000мг/ч. като така е предназначен за големи помещения. Има модерен интерфейс LCD дисплей и управление, благодарени..
389.00лв.
Производител: Airthereal Модел: MA5000
Озон генератор за пречистване на въздуха във всякакъв тип пространства като убива всички вируси, микроби, алергени и причинителите на неприятни миризми. Изключително ефективен е при употреба в автомобили, домове, офиси, детски градини, конферентни зали, ресторанти, барове. Времето за работа, зададен..
199.00лв.
Ozone Generator PRO Ozone Generator PRO
Разпродаден
Производител: Airthereal Модел: Airthereal MA10K-PRO
Airthereal MA10K-PRO е мощен зон генератор за пречистване на въздуха във всякакъв тип пространства като убива всички вируси, микроби, алергени и причинителите на неприятни миризми. Изключително ефективен е при употреба в автомобили, домове, офиси, детски градини, конферентни зали, ресторанти, барове..
296.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.