Меню
Вашата количка

ZviZZer Paint Ceramic Coat

ZviZZer Paint Ceramic Coat
ZviZZer Paint Ceramic Coat
ZviZZer Paint Ceramic Coat
ZviZZer Paint Ceramic Coat
Нови Разпродаден
ZviZZer Paint Ceramic Coat
ZviZZer Paint Ceramic Coat
ZviZZer Paint Ceramic Coat
ZviZZer Paint Ceramic Coat

ZviZZer Paint Ceramic Coat – 3 години или 30 000 км защита!
Paint Ceramic Coat от Zvizzer е керамично покритие на основата на SiO2, което е лесно за използване. Покритието предпазва и лежи като тънък филм върху боята и затруднява замърсяването, като птичи изпражнения и др. да повредите лаковото покритие. След нанасянето на покритието повърхността също става изключително лъскава и супер гладка, което затруднява полепването на мръсотия. Това прави боята много лесна за почистване и поддръжка след това. Издръжливостта е до 3 години или 30 000 км.

Нито трудно, нито проблемно
Покритията имат репутацията на трудни и неудобни за нанасяне. Но искаме да се предпазим от твърдението, че Paint Ceramic Coat може да се нанася от всеки, който има малко опит с грижата за автомобила или който просто се запознава с нашите инструкции, които ще намерите в долната част на описанието.

ZviZZer работи, за да направи приложението лесно както за ентусиаста, така и за професионалиста. Това означава, че от нанасянето до избърсването имате 1-3 минути, за да се изпари покритието. Това улеснява работата върху малко по-големи повърхности наведнъж. И нашият опит показва, че нищо не се случва, ако го избършете след 45 секунди. Това е времето, необходимо за нанасяне на покритието върху врата – поставете апликатора  – вземете кърпа. Ако го изсушите малко прекалено рано, може да стане малко мазен. Но не е по-лошо, отколкото можете да прекалите с кърпа.

Paint Ceramic Coat няма индикатор, който ви казва кога трябва да се избърше. Но както можете да видите на снимката по-долу, открихме, че когато се свие и има малки перли - това е оптималното време за избърсване.

Колко трае?
Покритието е класирано за защита на боята до 3 години или 30 000 км – което от двете настъпи първо. Но издръжливостта до такава степен зависи от вашата поддръжка. Това е как го измиваш и допълваш защитата.

Не забравяйте да се наслаждавате и да се възползвате от добрите му свойства. ТРЯБВА да е необходимо да използвате само ph-неутрални шампоани за предварително измиване/измиване. Мръсотията и мръсотията не залепват добре - повече или по-малко ще отлетят направо от него.

Акценти:

Покритие – най-добрата защита на боята
Издръжливост до 3 години или 30 000 км
Ph 2-12 химически устойчив
Прави боята по-блестяща
Улеснява поддържането на боята
Може да се използва върху външна пластмаса и джанти
Съдържание: 50 ml  Разход прибл. 15-20 мл на автомобил. Това е в една бутилка има до 2.5-3.5  автомобила !

Комплект кутия:50мл керамика с 1бр. апликатор и 6бр.кърпички за апликатор


Инструкции:

Уверете се, че боята е чиста, почистена и полирана до вида, който искате да изглежда през следващите много години!

Пригответе микрофибърни кърпи за избърсване

Избършете боята с препарат за обезмасляване тип PREP, за да сте сигурни, че Ceramic Point Coat прилепва най-добре към боята
Нанесете „път“ от покритието върху апликатор
След това нанесете покритието до размера на врата наведнъж с хоризонтални и вертикални движения с максимум 1 припокриване.
Изчакайте 1-3 минути и след това първо избършете излишния продукт с кърпа. Важно е да не натискате силно, а просто да попиете остатъчния продукт върху лака
След това вземете друга кърпа и оберете още веднъж. Инспектирайте добре с  лампа/светлина за проверка! За да сте сигурни,че няма незабърсани участъци.
Продължете към следващия панел
Ако искате да нанесете повече слоеве - изчакайте 45 минути и нанесете следващия слой. Ако отнеме час, ще е достатъчно. Но прозорецът е затворен, ако чакате още!

Причината да работим с 2 кърпи е, че винаги имаме свежа кърпа, с която да се изсушим. Това прави избърсването много по-лесно. По този начин избягвате да има зони, които не можете да изсушите - защото пълните кърпа с продукт и вместо това просто го разнасяте върху боята .Като имате по една във всеки цвят, знаете коя кърпа използвате за какво.

НЕ използвайте кърпите повторно,за забърсване на паста и керамика.!


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.