Меню
Вашата количка

Atas VINET 2kg

Това е един от най-продаваните продукти на марката ATAS. Леко пенлив препарат с голяма обезмасляваща сила. Дълбоко почиства и хигиенизира интериора  на автомобили, кемпери и каравани направен от пластмаса, текстил или винил (врати, прагове, табла, тапицерии и др.). Освежава цветовете, без да оставя следи. Подходящ за премахване на замърсявания от органичен и неорганичен произход върху механични части, машини, горивни помпи, филтри, аспиратори, за външно обезмасляване на двигатели или на механични части като цяло, подове на работилници, щори, градински мебели, ламинат, линолеум, лакирани и емайлирани повърхности.


Указания за употреба: предварително A2разреден VINET с вода в съотношение 1:10-15. В случай на упорито замърсяване, намалете разреждането. Напръскайте с препарата, оставете го да подейства за няколко секунди, след което избършете с влажна кърпа или гъба.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Етикети: Atas VINET 2kg
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.