Меню
Вашата количка

Zvizzer - MC 3000 Medium Cut - One Step

Zvizzer - MC 3000 Medium Cut е първокласно шлифоване в една стъпка/полиране с висок гланц за премахване на фини драскотини и следи от шкурка P3000 в една стъпка . Без холограма! Уникалното абразивно зърно, съдържащо се в фината абразивна паста, се смила непрекъснато по време на обработката толкова фино, че въпреки високите показатели на смилане само в една стъпка  се постига перфектна повърхност на боя.

Без силикон и без разтворители. 

MC 3000  е напълно подходящ за всички налични в търговската мрежа системи за боядисване, включително бои, устойчиви на надраскване

Разфасовка е 250мл

Упътвания:

За обработка препоръчваме оранжева подложка за полиране или агнешка кожа. Нанесете достатъчно количество  MC 3000  върху полиращата гъба или повърхността на боята, разнесете с ниска скорост (приблизително 1.000 об / мин) върху дефекта и нанесете прибл. 1.800 об / мин. и умерено налягане.

ЗАБЕЛЕЖКА : Винаги използвайте чиста полираща подложка, за да избегнете ненужни повреди по повърхностите. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.