Меню
Вашата количка

Zvizzer UC1000 Ultrafine Cut

Zvizzer Ultrafine Cut Swirl Remover & Sealing е довършителна полираща паста, която също осигурява защита на боята на базата на полимерни молекули, които  се свързват с повърхността на боята, осигурявайки защита и красив блясък.

Благодарение на специфичния си състав,  ще ви позволи да коригирате завихряния (кръгли микродраскотини), присъстващи върху боята, в една стъпка, придава много забележим блясък и защитава повърхността.

Следователно пастата ще осигури на лака хидрофобна защита и до известна степен ще го направи устойчив на други фактори, които представляват заплаха за лака.

Благодарение на уникалната формула на водна основа, пастата не генерира много прах по време на работа.

Открийте напълно обмислената система за полиране ZviZZer , за да опростите работата си и да избегнете грешки, благодарение на общ цветен код за подложки, микрофибри и пасти.

Системата за полиране Zvizzer (подложка и паста) е разработена, за да бъде идеално съвместима и следователно осигурява най-доброто представяне, независимо дали за интензивна или лека корекция и дори завършване.

В случай на финишна паста за премахване на холограми и защита на боята, се препоръчва използването на зелена финишна подложка( Trapez или All-Rounder) или червен(бродо),черен -Термо пад ZviZZer , както и зелени микрофибри за забърсване.

Произведено в Германия

Разфасовка: 250мл

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.