Меню
Вашата количка

Zvizzer One Polish - Cut - Gloss - Protection

Zvizzer One Polish е продукт  3 в 1, който полира със значителна корекционна сила, завършва до високо гланцово покритие и предлага трайна защита, която трае между 6 - 12 месеца.

Един продулт ще премахне драскотини и е съвместим с всички видове бои.  Може да се комбинира с подложка по ваш избор в гамата Zvizzer, от най -абразивния до най -мекия в зависимост от състоянието на боята.

Zvizzer One Polish комбинира най -доброто от гамата Zvizzer в един продукт. Корекционна сила, подобна на препарата за отстраняване на тежкк драскотини с продукт за  финалана употреба  за отстраняване на холограми и всичко това, като същевременно поставя дългосрочна синтетична защита, способна да продължи до 12 месеца

Използване на Zvizzer One Polish

Разклатете добре бутилката преди употреба. Нанесете достатъчно количество продукт. върху полиращата подложка. Разстилайте с ниска скорост (приблизително 1000 об / мин за Rotary) и продължете да увеличавате скоростта, за да я работите (приблизително 1700 об / мин за Rotary). След като приключите, избършете зоната надолу с чиста кърпа от микрофибър.

Разфасовка 250мл и 750мл

Memory
Разфасовка

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.