Меню
Вашата количка

Zvizzer Thermo Hybrid Pad 140/15/125mm

Хибридна полираща подложка от серията ZviZZer PROFESSIONAL THERMO POLISHING SYSTEM предназначена за машини с двойно действие . Отличава се с висока сила на рязане, което  я прави много подходящ за премахване на силни драскотини по повърхността на боята.

Изработена е от комбинация от висококачествена мериносова вълна и синтетични влакна с дължина 5 мм. Цялото нещо е монтирано върху дистанционер от специален материал и иновативна гъба THERMO GREEN , която регулира силата на рязане на подложките. Подложката е много устойчива на високи температури, не омеква и не губи свойствата си по време на работа.
Висококачествените влакна и пяна предлагат отлични свойства на рязане и лесна за довършване повърхност. Идеален е за премахване на драскотини от силно повредени повърхности. 
Работи много добре с паста ZviZZer HC4000

Подходяща за плот 5" (125мм)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.