Меню
Вашата количка

Zvizzer Thermo Microfiber Pad for Rotary 140/30/125mm

Zvizzer Thermo Microfiber Pad Rotary 140/20/125mm е
Микрофибърна подложка за полиране от серията Zvizzer Thermo Polishing  System, предназначена за използване с Rotary (Ротационни машини). Отличава се с най-висока сила на рязане сред подложките ТермоМикрофибър. Перфектена за премахване на драскотини от силно повредена боя.

Изработена е от микрофибърни влакна с дължина 1zvi8 мм, монтирани върху плат дистанционер. Цялото нещо е поставено върху иновативната Zvizzer Thermo Green гъба, която отговаря за силата на рязане на подложката. Гъбата е устойчива на високи температури, благодарение на което подложките не се размекват по време на работа и запазват своите режещи свойства и дълъг експлоатационен живот.
Microfiber Pad е проектиран да премахва дълбоки и средни драскотини, като същевременно има и  добрър завършек. Работи перфектно с паста Zvizzer HC4000.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.