Меню
Вашата количка

Zvizzer Paint Ceramic Coat 50ml

Zvizzer Paint Ceramic Coat – 3 години или 30 000 км защита!
Paint Ceramic Coat от Zvizzer е керамично покритие на основата на SiO2, което е лесно за използване. Покритието предпазва и лежи като тънък филм върху боята и затруднява замърсяването, като птичи изпражнения и др. да повредите лаковото покритие. След нанасянето на покритието повърхността също става изключително лъскава и супер гладка, което затруднява полепването на мръсотия. Това прави боята много лесна за почистване и поддръжка след това. Издръжливостта е до 3 години или 30 000 км.

Нито трудно, нито проблемно
Покритията имат репутацията на трудни и неудобни за нанасяне. Но искаме да се предпазим от твърдението, че Paint Ceramic Coat може да се нанася от всеки, който има малко опит с грижата за автомобила или който просто се запознава с нашите инструкции, които ще намерите в долната част на описанието.

Zvizzer работи, за да направи приложението лесно както за ентусиаста, така и за професионалиста. Това означава, че от нанасянето до избърсването имате 1-3 минути, за да се изпари покритието. Това улеснява работата върху малко по-големи повърхности наведнъж. И нашият опит показва, че нищо не се случва, ако го избършете след 45 секунди. Това е времето, необходимо за нанасяне на покритието върху врата – поставете апликатора  – вземете кърпа. Ако го изсушите малко прекалено рано, може да стане малко мазен. Но не е по-лошо, отколкото можете да прекалите с кърпа.

Paint Ceramic Coat няма индикатор, който ви казва кога трябва да се избърше. Но както можете да видите на снимката по-долу, открихме, че когато се свие и има малки перли - това е оптималното време за избърсване.

Колко трае?
Покритието е класирано за защита на боята до 3 години или 30 000 км – което от двете настъпи първо. Но издръжливостта до такава степен зависи от вашата поддръжка. Това е как го измиваш и допълваш защитата.

Не забравяйте да се наслаждавате и да се възползвате от добрите му свойства. ТРЯБВА да е необходимо да използвате само ph-неутрални шампоани за предварително измиване/измиване. Мръсотията и мръсотията не залепват добре - повече или по-малко ще отлетят направо от него.

Акценти:

Покритие – най-добрата защита на боята
Издръжливост до 3 години или 30 000 км
Ph 2-12 химически устойчив
Прави боята по-блестяща
Улеснява поддържането на боята
Може да се използва върху външна пластмаса и джанти
Съдържание: 50 ml  Разход прибл. 15-20 мл на автомобил. Тоест една бутилкастига за около 2-3   автомобила !

Комплект кутия:50мл керамика с апликатор и  кърпички за апликатор

Инструкции:

Уверете се, че боята е чиста, почистена и полирана до вида, който искате да изглежда през следващите много години!

Пригответе микрофибърни кърпи за избърсване

Избършете боята с препарат за обезмасляване Zvizzer Clean Top или друг подобен продукт, за да сте сигурни, че Ceramic Point Coat прилепва най-добре към боята
Нанесете „път“ от покритието върху апликатор
След това нанесете покритието до размера на врата наведнъж с хоризонтални и вертикални движения с максимум 1 припокриване.
Изчакайте 1-3 минути и след това първо избършете излишния продукт с кърпа. Важно е да не натискате силно, а просто да попиете остатъчния продукт върху лака
След това вземете друга кърпа и оберете още веднъж. Инспектирайте добре с  лампа/светлина за проверка! За да сте сигурни,че няма незабърсани участъци.
Продължете към следващия панел
Ако искате да нанесете повече слоеве - изчакайте 45 минути и нанесете следващия слой. Ако отнеме час, ще е достатъчно. Но прозорецът е затворен, ако чакате още!

Причината да работим с 2 кърпи е, че винаги имаме свежа кърпа, с която да се порира повърхността. Това прави избърсването много по-лесно. По този начин избягвате да има зони, които не можете да изсушите - защото пълните кърпа с продукт и вместо това просто го разнасяте върху боята .Като имате по една във всеки цвят, знаете коя кърпа използвате за какво.

НЕ използвайте кърпите повторно,за забърсване на паста и керамика.!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.