Меню
Вашата количка

Zvizzer Thermo Pad Black Low Cut 5″

Новите  Zvizzer POLISHING PADS  са разработени за специфичното приложение в комбинация със  системата за полиране Zvizzer за  постигане на оптимални резултати. 

Разликата с другите видове е че когато се загреят, структурата им остава стабилна и не стават толкова меки, колкото всички други подложки. Те са по-устойчиви на разкъсване и издържат около 5 пъти по-дълго от конвенционалните подложки

Zvizzer Thermo Pad Black low cut  е подложка за полиращи средства с двойно действие. Подложката е ефективна и ефикасна за едноетапно полиране и премахване на холограми. Освен това работи много добре с повечето едностъпкови и финиш пасти. 

Термо подложките ZviZZer са произведени по иновативна технология, осигуряваща изключително стабилна работа в широк температурен диапазон. Подложката не губи абразивните си свойства и работи добре дори при високи температури.

Сив (Gray Super Cut) – твърд (много високо рязане)
Green Cut – тежък (високо рязане)
Blue Medium Cut – средна твърдост (една стъпка)
Черен (Black Low Cut) – много мек (финиш)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.