Меню
Вашата количка

Спрей за хигиенизиране на климатичните системи на коли и повърхности Air Clim 200 ml.

Air Clim е идеалният продукт за хигиенизиране на кабината на водача, климатичните системи и вентилационните отвори на всяко превозно средство. Премахва лошите миризми дължащи се на микроорганизми, животни, дим или конденз. Предлага са в два фини аромата: мента и бор, препоръчва се за стаи, филтри и др.

Указания за употреба: В помещения, след цялостно почистване: напръскайте AIRCLIM в малки дози, без да натискате клапана докрай. В предварително почистени превозни средства: затворете прозорците, включете рециркулирация климатик на максимална мощност, поставете  бутилка Air Clim във вертикално положение със свободна струя, натиснете клапана докрай, изключете запалката и излезте от купето. При изпразване на аерозолната бутилка, изчакайте 15 минути, след това внимателно и дълбоко проветрете купето преди шофиране.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.