Меню
Вашата количка

Силно концентриран обезмаслител DIMER 2 kg.


Силно концентриран почистващ обезмаслител DIMER 2 kg.

Обезмаслителят Dimer е сред най-продаваните продукти на марката ATAS. Това е двукомпонентен алкален почистващ обезмаслител, който отстранява напълно всички видове напластявания и мръсотия, нагари от двигателя и шасито, без да уврежда третираните части. Отличните качества на Dimer го правят незаменим при приложение в множество сфери на професионална дейност. Препоръчва се за почистване на механични части и двигатели; на камиони, контейнери, строителни и промишлени инструменти; на оборудване в кланици, животновъдни комплекси, нефтодобивни сонди и др.


Указания за употреба: Преди употреба обезмаслителят се разклаща до смесване на двата компонента. Почистваната повърхност се напръсква равномерно с готов разтвор и се отмива със силна струя студена вода. Разрежда се с вода в следните съотношения: 1:70-100 за предварително измиване на автомобил, 1:40-50 за ремарке на камион и контейнер, 1:6-12 за колела, външни части на двигатели и промишлени предприятия, 1:40-60 за почистване на подове и оборудване на кланици, нефтопреработвателни заводи и месни заводи. 1:5-6 за железопътни вагони. През лятото да се нанася върху охладени повърхности и да не се оставя да засъхва върху обработваните повърхности. При ниско разреждане, избягвайте контакт с алуминий и неговите сплави. Не използвайте върху мотоциклети и скутери

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.