Меню
Вашата количка

Leather Cleaner2 PROMO

Купи 5-литрова разфасовка Learher Cleaner2 и получи ексклузивни подаръци! ????


Знаем, че грижата за кожата на вашата кола е важна за вас. Именно поради това, реших е да ви предложим този пакет .Когато си закупиш нашата 5-литрова разфасовка Leather Cleaner2 ще получиш чудесен комплект подаръци, които ще ти помогнат да се погрижиш още по-добре за кожата на автомобила си!


 Мека четка за почистване и пране на кожа- Cleantle Leather Cleaner Brush е  Идеална за нежно и ефективно отстраняване на замърсяванията, тази четка ще ти помогне да поддържаш кожата на седалките си в перфектно състояние.


 Специална промоция!

Безшевна Микрофибърна кърпа:  Тази кърпа е изключително мека и подходяща,както за интериор ,така и за екстериор.Тя е идеална за полиране и поддръжка на кожените повърхности.


 Пянообразуваща бутилка: С тази иновативна бутилка ще можеш по-лесно да нанасяш Learher Cleaner2 върху кожата на автомобила си. Пяната, която се образува, ще ти помогне да постигнеш по-равномерно разнасяне на почистващия продукт и по-добро покритие.


Не пропускай тази изключителна възможност да подобриш грижата си за кожата на автомобила си! Закупи нашата 5-литрова разфасовка Learher Cleaner и вземи комплекта подаръци напълно безплатно. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.


Пазарувай уверено в нашият онлайн магазин  www.avtocare.net и се наслади на перфектно чиста и блестяща кожа в своя автомобил! 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Етикети: Leather Cleaner2 PROMO
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.