Меню
Вашата количка

Cleantle Leather and Fabric Brush

Cleantle Leather and Fabric Brush е ръчно изработена четка, предназначена за почистване на тапицерии от кожа и плат. Професионалната четка се характеризира с правилния вид и дължина на косъмчетата, така че да може да се използва в различни ситуации. Благодарение на тази четка можем лесно да почистваме пластмасови повърхности, тапицерия от плат и, разбира се, кожена тапицерия. 


Благодарение на естествените косми, четката е нежна и безопасна за кожена тапицерия. Скосените  влакна с правилната дължина правят четката да се справя дори с отстраняването на замърсявания от твърди и грапави повърхности. Четката е правилно профилирана, благодарение на което осигурява много добра ергономичност на работа. Произведена в Полша от висококачествени материали, не губи четина.


Характеристики:


✅️сигурен захват


✅️естествена коса с правилната дължина


✅️много издръжлива


✅️произведена в Полша

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.