Меню
Вашата количка

BigBoi BlowR MINI PLUS

BigBoi BlowR MINI+ е мощно устройство с 2 мотора предназначено за професионалисти и любители, което ще ви помогне в процеса на обдухване на автомобила с цел по-бързото му и безопасно подсушаване. По този метод ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда. 2 мотора по 1400W произвеждат пикова мощност от 5 к.с като така осигурява въздушен поток с максимална скорост от 272км./ч. Благодарение на тези показатели водата ще бъде отстранена буквално за секунди както от големи детайли, така и намираща се във фуги и места иначе недостъпни за микрофибърна кърпа. Въздушният поток съвсем умишлено е топъл, за да подобри подсушителните качества, а и при работа зимно време да предотврати обледеняването на автомобил докато го подсушавате. 2-та мотора и 2-те степени на температура осигуряват общо 4-ри степени на температура на потока. Помислено е и за качеството на въздуха – BigBoi BlowR MINI+ разполага с филтър, който улава фини частици, така че да не попаднат върху повърхността, която третирате. BigBoi BlowR MINI+ лесно се превръща и в прахосмукачка ако отделно си закупите BigBoi Vacuum Attachment.
Продуктът е с 12 месеца гаранция от датата на закупуване

Технически данни и преимущества:
– Два мотора по 1400W произвежда обща пикова мощност от 5к.с
– 2 степени на работа. Слаба – 73км./ч. въздушна струя и силна – 272км./ч.
– BigBoi Temperature Technology в 4 степени (технология за поддържане на по-висока температура на въздушния поток от околната)*
– Сменяем филтър за качеството на въздушния поток
– Два типа сменяеми накрайници със заключващ механизъм
– Ниско ниво на шум, от 75 до 81dB
– 5м. дълъг качествен и изключително гъфкав г0фриран маркуч
– Размер 53×24.5×24см.
– Тегло 5.2кг.
– удобна дръжка

В комплекта ще намерите:
– 1бр. BigBoi BlowR MINI+
– 1бр. 5м. дълъг качествен и изключително гъфкав гофриран маркуч
– 2бр. различни накрайника със заключващ механизъм
– 1бр. допълнителен филтър

Опционални BigBoi аксесоари:
– стойка за стена (Wall mount)
– 9м. дълъг качествен г0фриран маркуч (9 meter hose)
– количка за лесно преместване (Wheel Dolly)
 – комплект за превръщане на духалката в прахосмукачка (Vacuum Attachment)

*Начинът, по които 4-степенната система за топъл въздушен поток е следният:
мотор 1- имате 2 степени, където можете да температурата, имайте предвид, че това се прави автоматично на този уред. Първият етап е в пълен режим, където двигателят ще генерира топлина до проектирано ниво. Вторият етап е в режим на регулиране, където можете да регулирате скоростта на двигателя
мотор 2- същите като горните, но ви дават общо 4 етапа. Не е като BigBoi BlowR MINI, където вътре е необходим нагревателен елемент, който можете да избирате и увеличавате топлината. Устройството е проектирано да променя топлината си за по-лесно използване в зависимост от избраните от вас етапи.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.