Меню
Вашата количка

BigBoi BlowR MINI

BigBoi BlowR MINI е мощно устройство предназначено за професионалисти и любители, което ще ви помогне в процеса на обдухване на автомобила с цел по-бързото му и безопасно подсушаване. По този метод ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда. 2800W мотор произвежда пикова мощност от 4 к.с като така осигурява въздушен поток с максимална скорост от 250км./ч. Благодарение на тези показатели водата ще бъде отстранена буквално за секунди както от големи детайли, така и намираща се във фуги и места иначе недостъпни за микрофибърна кърпа. Въздушният поток съвсем умишлено е топъл, за да подобри подсушителните качества, а и при работа зимно време да предотврати обледеняването на автомобил докато го подсушавате като можете да избирате от 3 степени – 15 или 25 или 45 градуса по-висока температурна от околната. Помислено е и за качеството на въздуха – BigBoi BlowR MINI разполага с филтър, който улава фини частици, така че да не попаднат върху повърхността, която третирате. BigBoi BlowR MINI лесно се превръща и в прахосмукачка ако отделно си закупите BigBoi Vacuum Attachment. Продуктът е с гаранция 12 месеца от датата на закупуването.
Технически данни и преимущества:
– 2800W произвежда пикова мощност от 4к.с
– 2 степени на работа. Слаба – 73км./ч. въздушна струя и силна – 250км./ч.
– BigBoi Temperature Technology в 3 степени (технология за поддържане на 15 или 25 или 45 градуса по-висока температура на въздушния поток от околната)
– Сменяем филтър за качеството на въздушния поток
– Два типа сменяеми накрайници със заключващ механизъм
– Ниско ниво на шум, от 73 до 79dB
– 5м. дълъг качествен гофриран маркуч
– Компактен размер 35x40x20см.
– Тегло 3.5кг.
– удобна дръжка

В комплекта ще намерите:
– 1бр. BigBoi BlowR MINI
– 1бр. 5м. дълъг качествен гофриран маркуч
– 2бр. различни накрайника със заключващ механизъм
– 1бр. допълнителен филтър

Опционални BigBoi аксесоари
– стойка за стена (Wall mount)
– 9м. дълъг качествен гофриран маркуч (9 meter hose)
– количка за лесно преместване (Wheel Dolly)
– комплект за превръщане на духалката в прахосмукачка (Vacuum Attachment)


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Етикети: BigBoi BlowR MINI
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.