Меню
Вашата количка

Analan Pet Hair Detailer Removal

Analan Pet Hair Detailer е най-универсалния инструмент за почистване на косми  от домашни любимци, който се появява на пазара.

В комплекта ще намерите и 1бр резервна гума за четката, и 2 бр халки за удобно закачане 

Цвят: Черен

Трите различни края на четката за за различни видове косми 


Тристранната форма на инструмента ви позволява да го поставите в някои от най-тесните ъгли и пукнатини. Твърдата ABS пластмасова обвивка ви позволява да захващате здраво инструмента и да прилагате значително натиск надолу.

Гуменото острие в този инструмент е част за обслужване и може да бъде сменяема.

Извадете вградената козина ---- Бързо и ефективно почиствайте най-упоритите животински косми, вградени или уловени косми от домашни любимци, които не могат да бъдат почистени с прахосмукачката или ролката, идеално за автомобили, килими, тапицерия, покривни облицовки, дивани от плат, легло капаци и т.н. без да се притеснявате от надраскване красива пластмаса, дърво или хром наблизо. 

Три различни режима на почистване —— В процеса на проектиране използвахме три различни плътности гумени пластини с форма на зъбно колело за увеличаване или промяна на триенето между скрепера и тъканта. Можете да превключвате между различни режими според нуждите си, за да постигнете най-добрия ефект на почистване.

Няма нужда да натискате силно—— Акцент на нашите продукти е добавянето на пръстеновидна дръжка към нашите продукти. Тази структура взема предвид ергономичния дизайн, много лесна за задържане и изисква много малко натиск и кратки и лесни удари за постигане на невероятни резултати, ръката ви няма да се боли поради продължителна употреба


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.