Меню
Вашата количка

Zvizzer Thermo Cone Pads

Zvizzer мини полиращ конус за полиране на детайли и труднодостъпни места, предназначен за използване с полиращи удължители или винтоверт. Перфектен за полиране на елементи отвътре и отвън на автомобила. Мека, предназначена за премахване на плитки драскотини по повърхността.

Изработен по технология THERMO от пяна с отворени клетки, която е изключително устойчива на температура. Полиращата подложка не губи своята ефективност по време на полиране, поддържайки стабилни свойства по време на операцията. Полиращите подложки, направени по ТЕРМО технология, са няколко пъти по-издръжливи от стандартните полиращи подложки.

Размер: 40 х 30 мм.

Zvizzer Thermo Cone Pads се предлагат в три твърдости:

ЧЕРВЕН – твърд – много твърд (20 kPa.) Червен Твърд, предназначен за премахване на дълбоки драскотини. Силата му на рязане може да се сравни с полиране с вълна, но оставя много по-добър завършек на повърхността. Перфектен за полиране на труднодостъпни места отвън и вътре в автомобила.Работи перфектно с пасти за полиране Zvizzer HC4000


ОРАНЖЕВ – Среден– твърд /една стъпка (15 kPa.) Гъба за полиране със средна твърдост, предназначена за корекции в One Step и изрязване на драскотини със средна дълбочина. Работи перфектно с пасти за полиране Zvizzer MC3000 и Zvizzer ONE и средно абразивни.


ЖЪЛТ– мек – среден / една стъпка (10 kPa.) Мека полираща гъба, подходяща за премахване на холограми и максимално завършване на боядисани повърхности. Работи перфектно с финишни полиращи пасти Zvizzer FC2000

Motherboard
цвят Червен | Оранжев | Жълт

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Етикети: Zvizzer Thermo Cone Pads
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.