Меню
Вашата количка

Sonax препарат за алкантара - 400мл.

Xtreme препарат алкантара - 400мл.

Предназначение: Премахва замърсявания и неприятни миризми като никотин, животински миризми, разлято мляко и оставя свеж и дълготраен аромат. Премахва дорииупорити петна като шоколад, сладолед, кока-кола, кафе, кетчуп. Възстановява цветовете. Почиства всякакъв текстил във вътрешността на автомобила като седалки, тапицерия, странични панели, калими, тапицерия на покрива на колата и дори деликатната алкантара.

Опасно!H222-H229 Изключително запалим аерозол. Съд под налягане. Може да експлодира при нагряване.P102Да се съхранява извън обсег на деца.P210Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Тютюнепушенето забранено. P251 Да не се пробива или изгаря след употреба.  P260 Не вдишвайте аерозоли.P211 Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. P271 Да се използва само на открито или на добре проветривомясто. P410+P412 Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50 °C/122 °F. P501 Изхвърлете съдържанието/контейнера в съответствие с местните/регионалните/националните/международните разпоредби.


 Употреба:Почистете замърсяването с прахосмукачка. Разклатете опаковката преди употреба. Изпитайте върху незабележимомясто. Напръскайте и разтъркайте с влажна гъба или кърпа. Оставете да действа 5-10 минути. Отново обработете с влажна кърпа или гъба. След това изчеткайте или прахосмучирайте. Ако е необходимо повторете.

Забележка:За да избегнете разлика в цвета или яркоста, препаратът трябва да се използува едновременно върху цели части  - напр. целия страничен панел.

Опаковка: Метална

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.