Меню
Вашата количка

Leather Coating 100ml by Fx Protekct

Със сигурност сте наясно, че кожената тапицерия е изключително деликатен материал, определено по-податлив на всякакви механични повреди, отколкото текстилната тапицерия, нали? Тогава вероятно се чудите дали можете по някакъв начин да защитите кожата, така че тя да запази естетическите си качества за дълго време? Попаднали сте на правилното място, защото тук ще намерите продукт, който ще предпази и забави процеса на стареене на кожената тапицерия във вашия автомобил!
FX Protect Leather Coating е защитно покритие, което е напълно прозрачно, тоест това не влияе на цвета, нито оставя видими следи. Перфектно предпазва всички кожени повърхности от вредното въздействие на UV лъчите и избледняване, а благодарение на своите хидрофобни свойства предотвратява замърсяването и обезцветяването от дънки например. Изключително лесно е за употреба, така че е подходящо както за любителска, така и за професионална употреба.

Начин на Употреба:
Почистете много добре кожената повърхност.
Изчакайте да изсъхне.
Нанесете плътно защитното покритие.
6 часа не сядайте или докосвайте третираната повърхност.
След 24 часа покритието е напълно изсъхнало.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.