Меню
Вашата количка

FX Protect Hygienic Liquid Blend 150ml е силно антибактериален, дезинфекциращ продукт

FX Protect Hygienic Liquid Blend е спрей 5 в 1 със силни вируцидни и антибактерицидни свойства. Оставя хигиенна чистота на повърхности и ръце. Премахва до 99,9% примеси.
Ефективността на продукта се крие в неговата рецепта, Рецептата на е създадена на базата на 100% натурални етерични масла, които успешно се използват по време на голямата епидемия от чума и Ебола през 21 век.
Ето какво съдържа:
масло от лимон и розмарин –
те имат силни антибактериални, антивирусни и антисептични свойства, благодарение на които кожата ви винаги ще бъде перфектно почистена.
карамфилово масло-
съдържа евгенол – съставка със силни антибактериални, антимикробни, анестетични, противовъзпалителни и антисептични свойства.
канелено масло- бори с различни форми на бактерии и гъбички.
евкалиптово масло –
има много висока антибактериална активност.
FX Protect Hygienic Liquid Blend съдържа 70% алкохол, както и фармацевтичен глицерин с дълбоко овлажняващи свойства.
С FX Protect Hygienic Liquid Blend можете да дезинфекцирате всички повърхности във вашия дом, автомобил или офис.
Продуктът е регистриран и одобрен като антибактериален и попада в списъка с този тип продукти след сертифициране на 15.04.2020г.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.