Меню
Вашата количка

Detailing Brush Black Stiff

Detailing Brush Black Stiff 30мм

Work Stuff прави едни от най-добрите четки за детайлиг в света. Изключително качество, издръжливост и стилен дизайн. Похвалени от детайлъри и ентусиасти от целия свят!

Черната четка за детайлиг е истинският работен кон в гамата четки Work Stuff. Сега най-накрая в по-голям размер и с още по-твърд и груб косъм, идеална за джанти например. Подходящ за „Тежка работа”. Тя има по-груби и по-твърди косми, за да почиства повече и да премахва наистина твърдите замърсявания по-ефективно от останалите четки. По-твърдите четина ви дават и по-голяма прецизност при използване. Подходящ за джанти, спирачки, двигателни отделения, изпускателни тръби, гумени постелки, гуми и др. Изцяло от синтетичен материал, за да издържа на всички видове химикали. Дебела и здрава пластмасова конструкция. Произведено в Европа!

Почиствайте с топла вода след употреба с химикали.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.