Меню
Вашата количка

ClearCUT Polish Compound 1L

Няколко години отнеха на CarPro да разработи тази бърза и силно абразивна паста, много по-агресивна към драскотините от всяка друга произведена до сега. CarPro ClearCut Compound е продукт, с който ще достигате до почти перфектен финиш, след което ще имате само още една стъпка до финала.
CarPro ClearCut Cut Compound е разработен за бързо отстраняване на дефекти, като същевременно Ви позволява да преглеждате работата докато третирате повърхността. В рамките на няколко минавания с машината, ще виждате как дефектите буквално изчезват пред очите ви, тъй като съединението започва да става прозрачно. Това Ви позволява да прецените, дали да продължите или вече сте готови за следващата стъпка. CarPro ClearCut Compound е напълно лишен от всякакви восъци и пълнители. Драскотини просто ще изчезнат, а няма да бъдат запълнени временно и да се покажат след 1-2 измивания. Премахва драскотини еквивалентни на шкурка 1000 и нагоре.
За разлика от другите продукти CarPro ClearCut Compound работи на обратно, не от тежко към леко, а от лек към тежък натиск. Без пушеци, с минимално отделяне на прах и лесно забърсване.

Начин на Употреба:
1. Сложете малко количество CarPro ClearCut Cut Compound и го размажете върху суха и чиста гъба, някъде около 3-4 капки и добавете 3-4 подобни капки върху вече навлажнената гъба.
2. Разпространете продукта и работете на площ не по-голяма от 50Х50см.
3. Постепенно повишавайте скоростта на машината, упражнявайки умерен натиск. На всеки 2-3 минавания увеличавайте натиска, стигайки до силен.
4. Когато драскотините са изчезнали или вече не са останали остатъци от паста полирайте и забършете с мека микрофибърна кърпа.
6. Почистете подложката за полиране и третирайте следващия участък по същите стъпки.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Етикети: ClearCUT Polish Compound 1L
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.