Меню
Вашата количка

CarPro CQuartz CQUK 3.0 50ml KIT

CarPro CQuartz UK Edition 3.0 Kit притежава ексклузивна нова формула с наличие на 70% SiO2 (силициев диоксид или на кратко кварц) с 99,9% чистота, даваща на продукта възможност да бъде нанасян на гореща или студена повърхност. Както знаеме кварцът и диамантът са най-твърдите вещества в природата и за щастие детайлинг индустрията е успяла да адаптира кварца за нашите нужди. CQUK 3.0 се основава на същата технология като оригиналната Cquartz UK с някои интересни доработки. Устойчивостта на третиране с химикали е подобрена както е и увеличаван на хидрофобния ефект. Високият процент чистота на SiO2 гарантира дълготрайност, кристална прозрачност и якост на покритието. След като течността се окисли, тя се изпарява и образува керамично твърдо и устойчиво на влияния покритие върху повърхността с изключителна хидрофобност. Като говорим за водоотблъскване, при този продукт е невероятно – ъгъл на водата от 110 градуса. Покритието придава дълбочина на цвета, защитава от гръгови драскотини, варовикови капки и UV  лъчи. Според CarPro качествата му се запазват в рамките на 18-24 месеца при добра поддръжка.
Ако трябва да обобщим при CQUK 3.0 в сравнение с предишните продукти от серията имаме по-висока концентрация на кварц, което ни дава най-твърдият и най-химически устойчивия защитен слой.
CarPro CQuartz UK Edition 3.0 може да се нанася по целият екстериор на автомобила – боя, джанти, хром, стъкла, фарове, стопове.
Комплектът включва продукт 50мл., апликатор, кърпички за апликатор и кърпичи за забърсване.

Начин на Употреба:
1. Полирайте автомобила до съвършенство.
2. Обезмаслете го с продукт тип CarPro Eraser.
3. Сложете кърпичките на апликатора и капнете 3-4 капки от продукта.
4. С хоризонтални и вертикални движения ( # ) намажете единичен панел.
5. С по-големите кърпички, които пак ще намерите в комплекта забършете след като прецените, че повърхността е готова за това.
6. Можете да нанесете втора ръка 1 час след първата и след 4 часа след последният слой да нанесете CarPro Gliss.

С малките кърпички можете да третиране не повече от 2 детайла. С големите, не забърсвайте повече от 3 детайла.
Работете на температура между 3 и 25 градуса. Избягвайте измиване с препарати в рамките на 5-7 дена след нанасяне.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.