Меню
Вашата количка

Tonyin ceramic spray wax

Tonyin ceramic spray wax  е нов продукт от гамата Tonyin. Проектиран да се използва или като самостоятелна защита, или като топ слой  за Керамични покрития . Осигурява изключителен блясък и хидрофобност , като поддържа колата по -чиста за по -дълго време!

Този изключително универсален спрей -уплътнител може да се използва по два различни начина:


1) Измийте и подсушете автомобила си (за оптимални резултати препоръчваме основно измиване с деконтаминация и обезмасляване , но това не е от съществено значение). Разпръснете продукта върху микрофибърен  апликатор и разпределете равномерно върху панела. Използвайте свеж, плюшен микрофибър, за да премахнете и полирате до перфектен завършек. Този продукт може да се напръска директно върху панела, да се намаже с една кърпа от микрофибър и да се полира с друга.

2) Измийте автомобила както обикновено. Докато е още мокър, напръскайте продукта директно върху панелите и незабавно изплакнете с натиск.


Този продукт е безопасен за използване върху всички повърхности на превозното средство, включително боя, стъкло, пластмасови облицовки и алуминиеви джанти. Що се отнася до издръжливостта, ние съветваме приблизително 4+ месеца защита в зависимост от приложението.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.