Меню
Вашата количка

Sonax Polymer Netshield

Полимерното покритие е създадено от органични и неорганични мрежи на хибридни полимери.Те създават невидим щит върху вашият автомобил,който предпазва боята до 6  месеца.Тои предпазва автомобила от вредното влияние на атмосферните условия,ултравиолетовите лъчи, киселинни дъждове,  въздушни замърсявания,варовик,луга, и др.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

След като сте измили и перфектно подсушили вашият автомобил, пръскате полимерът на гъба с която започвате да нанасяте защитата върху вашият автомобил,посредством хоризонтални и вертикални движения, препоръчително е покритието да се полага в затворено помещение, а не на пряка слънчева светлина. След това се отстранява с чиста микрофибърна кърпа. Един флакон  стига за около 10 средно големи автомобила.Нека боята на автомобила Ви се възползват от предимствата на немска технология с Sonax Polymer Netshield

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.