Меню
Вашата количка

Poka Premium Equipment

Poka Premium Equipment са Производител и дистрибутор на висококачествено оборудване и практически решения за детайлинг студия и автомивки. Техните продукти са вдъхновени от необходимостта от организиране на работното място и модерен дизайн. За да отговорят на нуждите на техните  клиенти, те  създават  и индивидуални дизайни по поръчка на клиента

Poka Premium Equipment са Производител и дистрибутор на висококачествено оборудване и практически решения за детайлинг студия и автомивки. Техните продукти са вдъхновени от необходимостта от организиране на работното място и модерен дизайн. За да отговорят на нуждите на техните  клиенти, те  създават  и индивидуални дизайни по поръчка на клиента

Производител: Poka Premium Equipment Модел: poka
Водоустойчиво тиксо за професионални нужди с ширина 38мм. и дължина 50м. и страхотен син цвят. Изключително здраво и бързо залепва върху всяка една повърхност, а благодарение на лепилото на основата на каучук и смола, след разлепване не оставя каквито и да е било следи. Подходящо за екстериорна и ин..
10.90лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: Висококачествен, ергономичен държач за две четки
Висококачествен, ергономичен държач за две четки. Проектиран за ефективно използване на пространството на работното място. Изработена от 1,5 мм ламарина, капацитет на четката до 0,5 кг. Тесните рамена на дръжката пасват на повечето отвори в дръжките на четките. Разстоянието между ръката и стената е ..
22.80лв.
Висококачествена единична закачалка за каска и яке за мотоциклет Висококачествена единична закачалка за каска и яке за мотоциклет
Разпродаден
Производител: Poka Premium Equipment Модел: Pokapremium
Изработена от плътна 3 мм поцинкована стомана, тя заема много малко място. Закачалката ви позволява да се грижите правилно за моторното си облекло и да поддържате ред. Прецизно изрязан и огънат, накрая покрит с прахообразна боя, осигуряваща допълнителен слой защита срещу окисляване.Характе..
72.65лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: WMP2
Висококачествена закачалка за 2 до 4 полиращи машини с удобно съхранение на кабели. Изработена от висококачествена стомана. Подходящ за машини с орбитални и ротационни машини с дискове от 30 до 180 мм. Странични изрези за съхранение на малки полиращи машини или други малки аксесоари.И..
156.80лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: WSM
Първата премиера за 2021г от Poka Premium е Висококачествена закачалка за една полираща машина с удобен държач за кабел.Заема много малко място, направена е от здрава 3 мм ламарина. Проектирана за Nano машини, но поставката обхваща диаметър на подложката от 30мм до 160мм но също така отговаря н..
35.10лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: Мини Стойка
Представяме висококачествена закачалка за полиращи машини. Проектиран за максимална производителност и стойност в употреба. Малкият размер на дръжката ви позволява да закачите полиращата машина навсякъде по стената или на помощни устройства като детайлинг  колички. Несъмненото предимство на сто..
35.00лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: WBD
Представяме висококачествена стойка за туби от 5L, 10L. Проектиран за максимална производителност и практичност. Единственият такъв продукт на пазара. Дръжката издържа безопасно натоварвания до 30 кг! Четири точки за закрепване гарантират стабилното му положение.Изработена от вис..
95.80лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: WM3
Висококачествена стойка за три полиращи машини с удобен държач за кабел. Заема много малко място, изработено от плътна ламарина, пасва на DA и ротационни машини с аксиални плочи от 30 - 180 мм. Ръбът, на който почиват машините, е закрепен с гумено уплътнение. Характеристика:- Изработе..
107.50лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: WMP3
Висококачествена Стойка за 3 до 5 полиращи машини с удобно съхранение на кабели. Изработена от висококачествена стомана. Подходящ за машини с двойно действие и ротационни машини с дискове от 30 до 180 мм. Странични изрези за съхранение на малки полиращи машини или други малки аксесоар..
201.60лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: Стока за Полиращи машини
Висококачествена закачалка за две полиращи машини с удобен държач за кабел. Заема много малко място, изработено от плътна ламарина, подходящо за DA и ротационни машини с аксиални плочи от 30 - 180 мм. Ръбът, на който почиват машините, е закрепен с гумено уплътнение.Характеристика:- Изработена от 1,5..
84.40лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: Висококачествена стойка за полираща машина
Висококачествена стойка за полираща машина с удобен държач за кабел. Заема много малко място, изработено от плътна ламарина, подходящо за DA и ротационни машини с аксиални плочи от 30 - 180 мм. Ръбът, върху който се опира машината, е закрепен с гумено уплътнение.Характеристика:- Изработен от 1,5 мм ..
67.00лв.
Производител: Poka Premium Equipment Модел: Детайлинг Количка
Това не е просто количка за инструменти, това е количка за вашите детайлинг инстеументи(Стойка за 4 машини, Стойка за Керамични покрития, Стойка за четки, Стойка за кърпи, Стойка Гъби, Стойка за шишета, Количките са направени така че всеки човек може да си ги моделира по начина по който на него ще м..
406.00лв.
Показва 1 до 12 от 46 (4 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.