Меню
Вашата количка

Kriscar

Kriscar 

Kriscar 

Производител: Kriscar Модел: Active -5
Активен самоплиращ детергент 5 кг.Може да се нанася както с фолмер (пянообразувател), небулизатор спрей или с обикновенна градинска пръскалка. Лесно премахва статичните замърсявания, уличната прах, масло и следи от насекоми. Лесно се отмива и не оставя следи. Не уврежда алуминиеви, никелирани и друг..
25.00лв.
Производител: Kriscar Модел: Шампоан
Автошампоан за външно измиване с полиращ ефект - 5 кг. Концентриран автошампоан за ръчно измиване с полиращ ефект – 5 кг. Не дразни ръцете. Начин на употреба: Разтворете 20-30 гр. автошампоан в кофа с 10 литра вода (това е количеството необходимо за измиването на един автомобил). Нанесете върхи ав..
12.00лв.
Производител: Kriscar Модел: Lavamotore XP
LAVAMOTORE-XP - Препарат за джанти - 5 кг.Концентрирано средство за измиване на джанти и други алуминиеви повърхности. Лесно отстранява нагар, сажди, ръжда, смоли, нефтопродукти и други улични замърсявания.Начин на употреба: с вече разтворения готов за употреба разтвор се напръсква обработваемата по..
35.00лв.
Производител: Kriscar Модел: POLYROLE MATTE- полиращо мляко 5 кг
Полиращо мляко NEWPLAST  за табло и пластмасови детайли - матов ефект и антистатично действие - 5 кг.Налична Разфасовка от 1л цена 10лвПозвънете на 0895389821 или отбележете като коментар към поръчкатаПрофесионален матов полиращ препарат. Подходящ за почистване и полиране на небоядисани пластма..
36.00лв.
Производител: Kriscar Модел: Puliscay
Разфасовка 1л - 12лв Отбележете като коментар към поръчката, ако желаете 1литърPuliscay е Концентриран почистващ препарат за универсална употреба.Мощен детергент за почистване на плюш,кожа,теракота и фаянс и всякякви миещи се повърхности.Разреждане 1 към 5 до 10 л.вода..
33.00лв.
Производител: Kriscar Модел: Euro Super
Концентриран самополиращ детергент за Безконтактно измиване на автомобили, камиони, цистерни, брезенти, автобуси, мотори, лодки. Подходящ за автоматични Автомивки и ръчно измиване. Не е необходимо използването на гъба или четка. Начин на употреба:Разреждане от 1:40 до 1 :120 с водаНапръскайте, ..
90.00лв.
Производител: Kriscar Модел: Laser
1л Разфасовка 10лв5л Разфасовка 38лв.Почистващ препарат за стоманени и алуминиеви цистерни и резервоари.Мощен детергент с дезоксидиращо действие.Подходящ за цистерни от неръждаема стомана,джанти и алуминиеви инструменти.Придава блясък.Разреждане 1:10-20 л.вода;..
33.00лв. 38.00лв.
Производител: Kriscar Модел: Gel Gom Lux
Създаден да възвръща блясъка и черния цвят на автомобилните гуми и гумените транспортни ленти.Защитава ги от слънчевите лъчи и ги предпазва от напукване...
30.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.