Меню
Вашата количка

Gold Class Leather & Vinyl Cleaner 473ml

Кожата трябва да бъде почистена, освен, за да Ви е приятно и комфортно в автомобила, а и защото наслоената мръстоя уврежда структурата и покритието на кожения салон. Кожата става мазна, лъскава, започва да се мачка по-лесно и постепенно пада боята ѝ. Meguiar’s Gold Class Leather & Vinyl Cleaner е препарат с pH балансирана форумала за дълбоко почистване на кожени повърхности и винил. Препаратът не е агресивен към лаковото покритие и боята на коженият салон, премахва мръсотията и петната. Подходящ е за почистване на винилови и пластмасови повърхности. Избягвайте да третирате текстилни повърхности.
Имайки този препарат ще се докоснете до премиум серията на Meguiar’s – Gold Class отличаваща се с най-висококачество и резултати.

Начин на Употреба:

1. Напръскайте желаната за почистване повърхност с Meguiar’s Gold Class Leather & Vinyl Cleaner.
2. Изчакайте 1 минута и с мека четка започнете да разтърквате. Ще видите как в един момент ще се появи течност с видът на кал. Можете и да напръскате върху парцал и да третирате директно повърхността.
3. Забършете със суха и мека кърпа.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.