Меню
Вашата количка

Cleantle Glossify

Glossify е усъвършенстван продукт на базата на полимери и полисилоксани, който силно потъмнява и полира боята, придавайки й невероятна дълбочина и стъкловидност. Освен това идеално прикрива микродраскотините и я прави хлъзгава, придавайки невероятен визуален ефект. Създава хидрофобно покритие върху боята, което предотвратява прекомерното полепване на мръсотия.

Лесен и бърз за нанасяне, не оставя ивици и петна създава трайно хидрофобно и антистатично покритие прави лака хлъзгав предпазва от UV радиация и избледняване на боята потъмнява боята и прикрива микро драскотини.

Може да се използва като самостоятелно покритие на боята ,но също така е идеален за удължаване живота на вакси и уплътнители може да се прилага върху PPF и винилово фолио, както и върху пластмасови елементи няма пиктограми много ефикасно

Аромат: One Million


Разфасовка 500мл


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Етикети: Cleantle Glossify
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.