Меню
Вашата количка

Cleantle CITRUS FOAM2 25L

Cleantle Citrus Foam2 е леко алкална активна пяна с много добри миещи свойства. Можем да използваме продукта като пяна за предизмиване и като шампоан за основно измиване. Citrus Foam2  работи добре и на  спрей помпи.  Произведената пяна е плътна и стабилна, прилепваща добре към купето на автомобила. Високият комфорт при работа с продукта се постига благодарение на дългото време на съхнене и липсата на калиев, натриев хидроксид и други вредни или корозивни вещества в състава. 

Ph9 (при 100% концентрат) 


Citrus Foam2 е безопасен продукт за покрития, восъци и уплътнители, както и за деликатни повърхности като хром. Ефективен продукт (работна концентрация 1: 10-1: 20 PA, 1:40 пръскане / ръчен пенообразувател, 1: 500 шампоан) и лесно биоразградим. Ароматът на розов грейпфрут ще направи работата с продукта по-приятна. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Етикети: Cleantle CITRUS FOAM2 25L
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.