Меню
Вашата количка

Правила и условия


Общи условия

 1.  Уеб сайтът avtocare.net, включително поддомейнът www.avtocare.net, е интернет магазин, предоставящ информация, възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продуктите предлагани от (Фирмата Оператор) БЕНБОУ ЕООД
 2. Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата, ограниченията и отговорностите им при използване на информацията и услугите в уеб сайта. Всеки потребител, работещ с уеб сайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в уеб сайта до напускането му.
 3. Фирмата Оператор си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.

Условия за поръчка и покупка

 1. Поръчка може да се извърши от секциите в уеб сайта, където са публикувани продукти и техните описания. Продуктите съдържат кратко и детайлно описание, името на производителя, снимка и цена.
 2. Указаната цена е за 1 брой в лева с ДДС . В цената на продукта не включва цена за доставка, освен ако поръчката е на стойност над 99 лева, тогава тя става безплатна.
 3. При поръчка потребителят задължително посочва име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Не попълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация, не обвързва оператора със задължението да изпълни поръчката и доставката направена от потребителя.
 4. Извършването на покупка минава през два етапа:
 5. Кликвате върху бутона КУПИ за всеки един продукт. С това действие, продуктите се добавят в потребителската кошница на клиента. Тя може да бъде видяна в горната дясна страна на страницата.
 6. Кликване върху бутона "Плащане" и попълване данните за потвърждаване на поръчката.
 7. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като служител на Фирмата Оператор се свърже с него по телефон или e-mail в работното време на фирмата.
 8. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител.
 9. Чрез потвърждаването на поръчката, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор - него ( потребителят ) и Фирмата Оператор, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите (ЗЗП).
 10. Условията за доставка на стоките са указани в уеб сайта.

В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.