Меню
Вашата количка
20% OFF on all products Shop now

Твърд Вакса Meguiar’s Gold Class Car Wax 311g

Карнаубата е най-качественият познат восък. Извилича се от листата на палмовто дърво Copernicia prunifera, което се отгледжа само в бразилските североизточни щати. В своето чисто състояние Карнаубата се добива под формата на твърди жълто-кафяви люспи, които се извличат от листата на палмата. След това се изсушават и се извлича ценнта суровина. Блясакът и консервиращите свойства давани от карнаубата са абсолютно неподражаеми.
Meguiar’s Gold Class Car Wax e твърда вакса от премиум сегмента на марката Gold Class. Това е вакса на базата 100% чиста Карнауба и внимателно подбрани масла, което дава един неподражаем блясък, защита и дълбочина на цвета. Дълбочината на цвета е толкова осезаем, че можем да кажем, че тази вакса придава допълнителен контраст на цвета. Изпозва се и за отстраняване на фини драскотини и леки матирания на повърхността. Заради свръх високото си качесто се радва на популярност сред детайлъри и любители по целия свят. Притежава силна устойчивост на химикали, което я прави много трайна.

Начин на Употреба:
1. Измийте и подсушете много добре автомобила.
2. С помощта на апликатор нанесете фин, равномерен слой от Meguiar’s Gold Class Car Wax.
3. Изчакайте около 5мин. като имате предвид околната температура. Можете да разберете кога е готова за полиране, ако когато прокарате пръст през намазаната повърхност не се получи размазване.
4. Полирате и остранете остатъците с мека микрофибърна кърпа 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
В сайта използваме "бисквитки" ("cookies"), за да направим онлайн пазаруването максимално удобно и приятно. Възможно е снимките на продуктите или друга информация за тях да са неточни или непълни. Всички посочени цени са в BGN и включват ДДС.